FREDDY GORET

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FREDDY GORET
Private companiesCoal Mining • FREDDY GORET

Contactgegevens FREDDY GORET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDDY GORET: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDDY GORET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LI?GE 10; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85234998 (+32-85234998) 85234998 (+32-85234998)

Fax (fax): +32 (4) 443-37-70 +32 (4) 443-37-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDDY GORET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDDY GORET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDDY GORET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDDY GORET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDDY GORET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDDY GORET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDDY GORET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDDY GORET
Products information FREDDY GORET

BTW identificatienummer (tax): BE03350799560
Ondernemingsnummer: 5240173339
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 735,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.).

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDDY GORET
(Get full report from official database of BE for FREDDY GORET)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDDY GORET
Addition kinds of activities for FREDDY GORET

35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
36990304. Automotive rij simulators (trainingshulpmiddelen), elektronisch | Automotive driving simulators (training aids), electronic
53999903. Land algemene winkels | Country general stores
83610400. Geriatrische woonzorg | Geriatric residential care
87429903. Buitenlandse adviseur | Foreign trade consultant

Werken bij FREDDY GORET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDDY GORET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDDY GORET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDDY GORET. Looking for open vacancies in other companies

  • EINDAFWERKER NABEHANDELING M/V (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als metaalbewerker nabehandeling bent u verantwoordelijk voor de eindafwerking van het product. U zorgt dat alles tip top in orde is voor verzending naar de klanten. Concreet betekent dit: Opkuis van stukken: - Oneffenheden uit de stukken slijpen - Tappen, nasnijden schroefdraad - Branden van de materialen om egaliteit te waarborgen - Lasbolletjes uitschuren - Voorbereiden op galvanisatie - Poetsen van de stukken via borstelmachine - Isoleren van stukken - Indien nodig kleur bijspuiten

  • Bevrachter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten, een transportfirma, zijn we op zoek naar een bevrachter (m/v) Is plannen en organiseren jouw passie? Ga je op administratief vlak zeer nauwkeurig te werk? Ben je een echte "problem solver" en ben je een "out of the box" denker? Dan is dit de job voor jou!!!! Wat ga je doen: Je staat in voor het dagelijks contact met klanten. Je organiseert de transportopdrachten en volgt deze administratief mee op.

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Wijnegem, Schilde en Brecht (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Brecht en Sint-Job.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-MICHIELS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van FREDDY GORET in sociale netwerken
Look for responds of FREDDY GORET in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDDY GORET. Laat een reactie achter voor FREDDY GORET. FREDDY GORET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDDY GORET. Leave a respond for FREDDY GORET. FREDDY GORET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDDY GORET op de google maps. Adres en contacten FREDDY GORET
Location of FREDDY GORET on the google maps. Address and contacts of FREDDY GORET

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDDY GORET FREDDY GORET: F. VIVIER | CH. GRULOIS | GARAGE DE WILDE | Sap Bart | KURT DECLERCK

Other related companies as FREDDY GORET: F. VIVIER | CH. GRULOIS | GARAGE DE WILDE | Sap Bart | KURT DECLERCK

FREDDY GORET is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDDY GORET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03350799560. Het bedrijf FREDDY GORET bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LI?GE 10; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 735,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.)..
De hoofdactiviteit van FREDDY GORET is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDDY GORET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDDY GORET, openstaande posities, locatie van FREDDY GORET op de kaart.

FREDDY GORET is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDDY GORET, company assigned to the tax number BE03350799560. The company FREDDY GORET is located at the address: CHAUSS?E DE LI?GE 10; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 735,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.)..
The main activity of FREDDY GORET is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDDY GORET is not available. You also can look at reviews of FREDDY GORET, open positions, location of FREDDY GORET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDDY GORET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDDY GORET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDDY GORET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDDY GORET, employees, financial statistics.