CARL VANLEDE

Contactgegevens CARL VANLEDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARL VANLEDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARL VANLEDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REKKEMSESTRAAT 213; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56226038 (+32-56226038) 56226038 (+32-56226038)

Fax (fax): +32 (84) 576-25-19 +32 (84) 576-25-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARL VANLEDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARL VANLEDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARL VANLEDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARL VANLEDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARL VANLEDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARL VANLEDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARL VANLEDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARL VANLEDE
Products information CARL VANLEDE

BTW identificatienummer (tax): BE07331970214
Ondernemingsnummer: 1564971923
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 156,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARL VANLEDE
(Get full report from official database of BE for CARL VANLEDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARL VANLEDE
Addition kinds of activities for CARL VANLEDE

354602. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
25150205. Lente kussens | Spring cushions
32999900. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
73369900. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec
82449902. Commerciële school | Commercial school

Werken bij CARL VANLEDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARL VANLEDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARL VANLEDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARL VANLEDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker textiel (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient stoffen te snijden, te verpakken en naar het magazijn te brengen. Kandidaat is ook verantwoordelijk voor het stockbeheer.

  • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

  • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

    Regio: MESPELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Verkopers met passie voor pure sales! (team antwerp) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ZaZoe Solar and Energy

    Type: Vaste Job

    Zazoe Solar and Energy is op zoek naar (young) potentials met een hart voor groene energie en een passie voor sales. Wij werken samen met dé groenste energieleverancier van België en met dé topproducent van zonnepanelen wereldwijd. Zou je graag je eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van sales en ben je op zoek naar het juiste bedrijf? Wij coachen jou, voorzien je van toffe collega's en helpen je op de weg naar succes. Solliciteer nu!

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

Zoek naar antwoorden van CARL VANLEDE in sociale netwerken
Look for responds of CARL VANLEDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARL VANLEDE. Laat een reactie achter voor CARL VANLEDE. CARL VANLEDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARL VANLEDE. Leave a respond for CARL VANLEDE. CARL VANLEDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARL VANLEDE op de google maps. Adres en contacten CARL VANLEDE
Location of CARL VANLEDE on the google maps. Address and contacts of CARL VANLEDE

Andere gerelateerde bedrijven als come CARL VANLEDE CARL VANLEDE: EHSAL Campus Economische Hogeschool | LUMACO | BOEKHANDEL VERBELEN | Matton Orthopedie NV | ADVIES- EN IMMOBILI?NBURO TREND

Other related companies as CARL VANLEDE: EHSAL Campus Economische Hogeschool | LUMACO | BOEKHANDEL VERBELEN | Matton Orthopedie NV | ADVIES- EN IMMOBILI?NBURO TREND

CARL VANLEDE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARL VANLEDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07331970214. Het bedrijf CARL VANLEDE bevindt zich op het adres: REKKEMSESTRAAT 213; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 156,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van CARL VANLEDE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARL VANLEDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARL VANLEDE, openstaande posities, locatie van CARL VANLEDE op de kaart.

CARL VANLEDE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARL VANLEDE, company assigned to the tax number BE07331970214. The company CARL VANLEDE is located at the address: REKKEMSESTRAAT 213; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 156,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of CARL VANLEDE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARL VANLEDE is not available. You also can look at reviews of CARL VANLEDE, open positions, location of CARL VANLEDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARL VANLEDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARL VANLEDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARL VANLEDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARL VANLEDE, employees, financial statistics.