BOSARD J-M

Contactgegevens BOSARD J-M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSARD J-M: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSARD J-M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOIS DU LOUP 43; 5140; SOMBREFFE, België

Telefoon (phone): 71889936 (+32-71889936) 71889936 (+32-71889936)

Fax (fax): +32 (4) 601-25-71 +32 (4) 601-25-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSARD J-M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSARD J-M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSARD J-M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSARD J-M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSARD J-M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSARD J-M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSARD J-M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSARD J-M
Products information BOSARD J-M

BTW identificatienummer (tax): BE08677246093
Ondernemingsnummer: 6234710693
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Sp茅cialisation: Orthop茅distes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSARD J-M
(Get full report from official database of BE for BOSARD J-M)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSARD J-M
Addition kinds of activities for BOSARD J-M

271101. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
394913. Team sportuitrusting | Team sports equipment
13899908. Hydraulische fractureringsputten | Hydraulic fracturing wells
28420202. Bijenwas, verwerking van | Beeswax, processing of
32810200. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
34950102. Gunveren, precisie | Gun springs, precision

Werken bij BOSARD J-M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSARD J-M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSARD J-M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSARD J-M. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Proximus

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • CNC OPERATOR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge zijn wij op zoek naar een CNC Operator. Je zal instaan voor het programmeren van machines. Kennis lassen is een pluspunt. Je voert diverse controles uit Afstellen, frezen en draaien Opmerken van storingen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van BOSARD J-M in sociale netwerken
Look for responds of BOSARD J-M in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSARD J-M. Laat een reactie achter voor BOSARD J-M. BOSARD J-M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSARD J-M. Leave a respond for BOSARD J-M. BOSARD J-M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSARD J-M op de google maps. Adres en contacten BOSARD J-M
Location of BOSARD J-M on the google maps. Address and contacts of BOSARD J-M

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSARD J-M BOSARD J-M: ANHYP | LADBROKE | FACILIT | KINDERHUIS | YVES BOUCAU

Other related companies as BOSARD J-M: ANHYP | LADBROKE | FACILIT | KINDERHUIS | YVES BOUCAU

BOSARD J-M is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSARD J-M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08677246093. Het bedrijf BOSARD J-M bevindt zich op het adres: RUE BOIS DU LOUP 43; 5140; SOMBREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 377,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Orthop茅distes..
De hoofdactiviteit van BOSARD J-M is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSARD J-M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSARD J-M, openstaande posities, locatie van BOSARD J-M op de kaart.

BOSARD J-M is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOSARD J-M, company assigned to the tax number BE08677246093. The company BOSARD J-M is located at the address: RUE BOIS DU LOUP 43; 5140; SOMBREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 377,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Orthop茅distes..
The main activity of BOSARD J-M is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSARD J-M is not available. You also can look at reviews of BOSARD J-M, open positions, location of BOSARD J-M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSARD J-M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSARD J-M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSARD J-M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSARD J-M, employees, financial statistics.