ANDR? GHILAIN

Contactgegevens ANDR? GHILAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? GHILAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? GHILAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALPHONSE RENARD 76B1; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23447495 (+32-23447495) 23447495 (+32-23447495)

Fax (fax): +32 (64) 195-35-78 +32 (64) 195-35-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? GHILAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? GHILAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? GHILAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? GHILAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? GHILAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? GHILAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? GHILAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? GHILAIN
Products information ANDR? GHILAIN

BTW identificatienummer (tax): BE01294158935
Ondernemingsnummer: 9019470214
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Sp茅cialisation: Gyn茅cologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? GHILAIN
(Get full report from official database of BE for ANDR? GHILAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? GHILAIN
Addition kinds of activities for ANDR? GHILAIN

335699. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
519906. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
20150104. Kip, verwerkt: vers | Chicken, processed: fresh
50850109. Glazen flessen | Glass bottles
51490801. Ingeblikte goederen: fruit, groente, zeevruchten, vlees, enz. | Canned goods: fruit, vegetables, seafood, meats, etc.

Werken bij ANDR? GHILAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? GHILAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? GHILAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? GHILAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur, die in 2 ploegen wilt werken. Wisselend 2-ploegensysteem: morgenpost (6 tot 14 u) en middagpost (14 tot 22 u)   Ben jij een echte teamplayer die interesse heeft om een team van medewerkers in een dynamisch bedrijf tijdelijk te ondersteunen? Jouw takenpakket bestaat uit: - Picken van materialen. - Laden lossen van vrachtwagens. - Allround magazijnwerk.

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van ANDR? GHILAIN in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? GHILAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? GHILAIN. Laat een reactie achter voor ANDR? GHILAIN. ANDR? GHILAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? GHILAIN. Leave a respond for ANDR? GHILAIN. ANDR? GHILAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? GHILAIN op de google maps. Adres en contacten ANDR? GHILAIN
Location of ANDR? GHILAIN on the google maps. Address and contacts of ANDR? GHILAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? GHILAIN ANDR? GHILAIN: W.C. DEN AKKER | Kasriel Laurent | TAXI MEEX | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | CAMILLE BOURGUIGNON

Other related companies as ANDR? GHILAIN: W.C. DEN AKKER | Kasriel Laurent | TAXI MEEX | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | CAMILLE BOURGUIGNON

ANDR? GHILAIN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? GHILAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01294158935. Het bedrijf ANDR? GHILAIN bevindt zich op het adres: RUE ALPHONSE RENARD 76B1; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 427,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
De hoofdactiviteit van ANDR? GHILAIN is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? GHILAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? GHILAIN, openstaande posities, locatie van ANDR? GHILAIN op de kaart.

ANDR? GHILAIN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? GHILAIN, company assigned to the tax number BE01294158935. The company ANDR? GHILAIN is located at the address: RUE ALPHONSE RENARD 76B1; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 427,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
The main activity of ANDR? GHILAIN is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? GHILAIN is not available. You also can look at reviews of ANDR? GHILAIN, open positions, location of ANDR? GHILAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? GHILAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? GHILAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? GHILAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? GHILAIN, employees, financial statistics.