BERNAERDTS RENE

Contactgegevens BERNAERDTS RENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNAERDTS RENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNAERDTS RENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDSTRAAT 4; 3945; HAM (GROOT), België

Telefoon (phone): 13663351 (+32-13663351) 13663351 (+32-13663351)

Fax (fax): +32 (4) 745-35-12 +32 (4) 745-35-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNAERDTS RENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNAERDTS RENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNAERDTS RENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNAERDTS RENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNAERDTS RENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNAERDTS RENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNAERDTS RENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNAERDTS RENE
Products information BERNAERDTS RENE

BTW identificatienummer (tax): BE05729614257
Ondernemingsnummer: 2992645263
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNAERDTS RENE
(Get full report from official database of BE for BERNAERDTS RENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNAERDTS RENE
Addition kinds of activities for BERNAERDTS RENE

22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
30691200. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
32219902. Carboys, glas | Carboys, glass
73590502. Verhuur van elektronische apparatuur, met uitzondering van computers | Electronic equipment rental, except computers
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash
91210200. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
96410401. Regulering van de landbouwmarketing, federale overheid | Regulation of agricultural marketing, federal government

Werken bij BERNAERDTS RENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNAERDTS RENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNAERDTS RENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNAERDTS RENE. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG Lasser (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Tig-lassen van starre en flexibele buisleidingen

  • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Commercieel projectleider (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

  • Logistiek Planner (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: KALIMBA

    Type: Vaste Job

    Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

Zoek naar antwoorden van BERNAERDTS RENE in sociale netwerken
Look for responds of BERNAERDTS RENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNAERDTS RENE. Laat een reactie achter voor BERNAERDTS RENE. BERNAERDTS RENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNAERDTS RENE. Leave a respond for BERNAERDTS RENE. BERNAERDTS RENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNAERDTS RENE op de google maps. Adres en contacten BERNAERDTS RENE
Location of BERNAERDTS RENE on the google maps. Address and contacts of BERNAERDTS RENE

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNAERDTS RENE BERNAERDTS RENE: Sonja | LEPCO | NEW CAR SHOP | LEEN MATHIEU | RESPONSIBLE YOUNG DRIVERS

Other related companies as BERNAERDTS RENE: Sonja | LEPCO | NEW CAR SHOP | LEEN MATHIEU | RESPONSIBLE YOUNG DRIVERS

BERNAERDTS RENE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNAERDTS RENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05729614257. Het bedrijf BERNAERDTS RENE bevindt zich op het adres: ZANDSTRAAT 4; 3945; HAM (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 598,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van BERNAERDTS RENE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNAERDTS RENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNAERDTS RENE, openstaande posities, locatie van BERNAERDTS RENE op de kaart.

BERNAERDTS RENE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNAERDTS RENE, company assigned to the tax number BE05729614257. The company BERNAERDTS RENE is located at the address: ZANDSTRAAT 4; 3945; HAM (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 598,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
The main activity of BERNAERDTS RENE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNAERDTS RENE is not available. You also can look at reviews of BERNAERDTS RENE, open positions, location of BERNAERDTS RENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNAERDTS RENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNAERDTS RENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNAERDTS RENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNAERDTS RENE, employees, financial statistics.