LEEN MATHIEU

Contactgegevens LEEN MATHIEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEEN MATHIEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEEN MATHIEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Goolderheideweg 17; 3950; Bocholt, België

Telefoon (phone): 089 46 62 22 (+32-089 46 62 22) 089 46 62 22 (+32-089 46 62 22)

Fax (fax): +32 (53) 669-88-53 +32 (53) 669-88-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEEN MATHIEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEEN MATHIEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEEN MATHIEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEEN MATHIEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEEN MATHIEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEEN MATHIEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEEN MATHIEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEEN MATHIEU
Products information LEEN MATHIEU

BTW identificatienummer (tax): BE04895477294
Ondernemingsnummer: 2065124511
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Garages

Product categorie (product category): Automobile - L.P.G. systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEEN MATHIEU
(Get full report from official database of BE for LEEN MATHIEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEEN MATHIEU
Addition kinds of activities for LEEN MATHIEU

28340500. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
28340802. Antiseptica, medicijn | Antiseptics, medicinal
35650100. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
38269905. Stofmonsterings- en analyseapparatuur | Dust sampling and analysis equipment
39990208. Wimpers, kunstmatig | Eyelashes, artificial

Werken bij LEEN MATHIEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEEN MATHIEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEEN MATHIEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEEN MATHIEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

  • hout bewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van LEEN MATHIEU in sociale netwerken
Look for responds of LEEN MATHIEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEEN MATHIEU. Laat een reactie achter voor LEEN MATHIEU. LEEN MATHIEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEEN MATHIEU. Leave a respond for LEEN MATHIEU. LEEN MATHIEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEEN MATHIEU op de google maps. Adres en contacten LEEN MATHIEU
Location of LEEN MATHIEU on the google maps. Address and contacts of LEEN MATHIEU

Andere gerelateerde bedrijven als come LEEN MATHIEU LEEN MATHIEU: JOSEPH LAPEIRE | Sint-Pieter U.M.C. | HERMAN VERELST | Gysemans BVBA | Wydhooge J

Other related companies as LEEN MATHIEU: JOSEPH LAPEIRE | Sint-Pieter U.M.C. | HERMAN VERELST | Gysemans BVBA | Wydhooge J

LEEN MATHIEU is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEEN MATHIEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04895477294. Het bedrijf LEEN MATHIEU bevindt zich op het adres: Goolderheideweg 17; 3950; Bocholt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 719,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - L.P.G. systems. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van LEEN MATHIEU is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEEN MATHIEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEEN MATHIEU, openstaande posities, locatie van LEEN MATHIEU op de kaart.

LEEN MATHIEU is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEEN MATHIEU, company assigned to the tax number BE04895477294. The company LEEN MATHIEU is located at the address: Goolderheideweg 17; 3950; Bocholt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 719,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - L.P.G. systems. List of products are Garages.
The main activity of LEEN MATHIEU is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEEN MATHIEU is not available. You also can look at reviews of LEEN MATHIEU, open positions, location of LEEN MATHIEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEEN MATHIEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEEN MATHIEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEEN MATHIEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEEN MATHIEU, employees, financial statistics.