ANZALONE

Contactgegevens ANZALONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANZALONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANZALONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DES CRETES 3B; 4606; DALHEM, België

Telefoon (phone): 43874090 (+32-43874090) 43874090 (+32-43874090)

Fax (fax): +32 (3) 471-97-71 +32 (3) 471-97-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANZALONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANZALONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANZALONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANZALONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANZALONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANZALONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANZALONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANZALONE
Products information ANZALONE

BTW identificatienummer (tax): BE06663452148
Ondernemingsnummer: 8997772216
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Installation & Entretien: R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chaudi猫res, Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANZALONE
(Get full report from official database of BE for ANZALONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANZALONE
Addition kinds of activities for ANZALONE

207902. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
30690403. Reddingsvesten, opblaasbaar: rubberen stof | Life jackets, inflatable: rubberized fabric
32720603. Copings, beton | Copings, concrete
34419906. Spoelen, open webstaal: lange serie | Joists, open web steel: long-span series
35429902. Bulldozers (metaalbewerkingsmachines) | Bulldozers (metalworking machinery)
52110505. Stenen | Paving stones
61629903. Hypotheekbanken | Mortgage bankers
73590201. Coin-operated video game verhuur | Coin-operated video game rental

Werken bij ANZALONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANZALONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANZALONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANZALONE. Looking for open vacancies in other companies

  • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

  • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

Zoek naar antwoorden van ANZALONE in sociale netwerken
Look for responds of ANZALONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANZALONE. Laat een reactie achter voor ANZALONE. ANZALONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANZALONE. Leave a respond for ANZALONE. ANZALONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANZALONE op de google maps. Adres en contacten ANZALONE
Location of ANZALONE on the google maps. Address and contacts of ANZALONE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANZALONE ANZALONE: CENTEA | Doratiotto S | J.L. SIZAIRE | HOME DUPRE | DEPARASITA

Other related companies as ANZALONE: CENTEA | Doratiotto S | J.L. SIZAIRE | HOME DUPRE | DEPARASITA

ANZALONE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANZALONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06663452148. Het bedrijf ANZALONE bevindt zich op het adres: CHEMIN DES CRETES 3B; 4606; DALHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chaudi猫res, Plomberie..
De hoofdactiviteit van ANZALONE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANZALONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANZALONE, openstaande posities, locatie van ANZALONE op de kaart.

ANZALONE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANZALONE, company assigned to the tax number BE06663452148. The company ANZALONE is located at the address: CHEMIN DES CRETES 3B; 4606; DALHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chaudi猫res, Plomberie..
The main activity of ANZALONE is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANZALONE is not available. You also can look at reviews of ANZALONE, open positions, location of ANZALONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANZALONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANZALONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANZALONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANZALONE, employees, financial statistics.