ALGLABOUW

Contactgegevens ALGLABOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGLABOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGLABOUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIPAARDSTRAAT 29; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56755099 (+32-56755099) 56755099 (+32-56755099)

Fax (fax): +32 (19) 874-86-19 +32 (19) 874-86-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGLABOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGLABOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGLABOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGLABOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGLABOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGLABOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGLABOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGLABOUW
Products information ALGLABOUW

BTW identificatienummer (tax): BE09911285400
Ondernemingsnummer: 3677368164
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 561,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Installation & Entretien: Installation de Chauffage au Mazout, Chauffagistes, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Installation d'Equipements Sanitaires, Bureaux d'?tudes en Chauffage, Installation de Jacuzzis, Plomberie, Installation de Canalisations d'Eau, Installation d?Extinction Automatique d?Incendie, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Chauffage Industriel, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage par le Sol, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Chaudi猫res, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Chauffage Central Domestique, Installation du Gaz, Nettoyage de Citernes 脿 Mazout, Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation de Syst猫mes d'Aspiration Centrales, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chauffage Central. Services: Devis Gratuit, Service 24h/24.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGLABOUW
(Get full report from official database of BE for ALGLABOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGLABOUW
Addition kinds of activities for ALGLABOUW

3272. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
549900. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
28190901. Bariumverbindingen | Barium compounds
61419903. Wederzijds voordeel verenigingen | Mutual benefit associations
87480300. Communicatieadvies | Communications consulting

Werken bij ALGLABOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGLABOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGLABOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGLABOUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Tekenaar (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KESSEL-LO (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kessel-Lo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Kessel-Lo.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Microsoft Web Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Mr

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van ALGLABOUW in sociale netwerken
Look for responds of ALGLABOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGLABOUW. Laat een reactie achter voor ALGLABOUW. ALGLABOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGLABOUW. Leave a respond for ALGLABOUW. ALGLABOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGLABOUW op de google maps. Adres en contacten ALGLABOUW
Location of ALGLABOUW on the google maps. Address and contacts of ALGLABOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGLABOUW ALGLABOUW: Boerderij (De) | Jardin des Forges (Le) | Deckers B | DELICE VISHANDEL | HAENTJENS

Other related companies as ALGLABOUW: Boerderij (De) | Jardin des Forges (Le) | Deckers B | DELICE VISHANDEL | HAENTJENS

ALGLABOUW is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGLABOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09911285400. Het bedrijf ALGLABOUW bevindt zich op het adres: LUIPAARDSTRAAT 29; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 561,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage au Mazout, Chauffagistes, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Installation d'Equipements Sanitaires, Bureaux d'?tudes en Chauffage, Installation de Jacuzzis, Plomberie, Installation de Canalisations d'Eau, Installation d?Extinction Automatique d?Incendie, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Chauffage Industriel, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage par le Sol, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Chaudi猫res, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Chauffage Central Domestique, Installation du Gaz, Nettoyage de Citernes 脿 Mazout, Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation de Syst猫mes d'Aspiration Centrales, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chauffage Central. Services: Devis Gratuit, Service 24h/24..
De hoofdactiviteit van ALGLABOUW is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGLABOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGLABOUW, openstaande posities, locatie van ALGLABOUW op de kaart.

ALGLABOUW is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGLABOUW, company assigned to the tax number BE09911285400. The company ALGLABOUW is located at the address: LUIPAARDSTRAAT 29; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 561,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage au Mazout, Chauffagistes, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Installation d'Equipements Sanitaires, Bureaux d'?tudes en Chauffage, Installation de Jacuzzis, Plomberie, Installation de Canalisations d'Eau, Installation d?Extinction Automatique d?Incendie, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Chauffage Industriel, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage par le Sol, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Chaudi猫res, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Chauffage Central Domestique, Installation du Gaz, Nettoyage de Citernes 脿 Mazout, Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation de Syst猫mes d'Aspiration Centrales, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chauffage Central. Services: Devis Gratuit, Service 24h/24..
The main activity of ALGLABOUW is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGLABOUW is not available. You also can look at reviews of ALGLABOUW, open positions, location of ALGLABOUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGLABOUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGLABOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGLABOUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGLABOUW, employees, financial statistics.