ALFONSIUS CEUSTERMANS

Contactgegevens ALFONSIUS CEUSTERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFONSIUS CEUSTERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFONSIUS CEUSTERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERKENLAAN 24; 2491; BALEN, België

Telefoon (phone): 14302750 (+32-14302750) 14302750 (+32-14302750)

Fax (fax): +32 (64) 164-53-80 +32 (64) 164-53-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFONSIUS CEUSTERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFONSIUS CEUSTERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFONSIUS CEUSTERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFONSIUS CEUSTERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFONSIUS CEUSTERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFONSIUS CEUSTERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFONSIUS CEUSTERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFONSIUS CEUSTERMANS
Products information ALFONSIUS CEUSTERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE06576934814
Ondernemingsnummer: 6376708984
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFONSIUS CEUSTERMANS
(Get full report from official database of BE for ALFONSIUS CEUSTERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFONSIUS CEUSTERMANS
Addition kinds of activities for ALFONSIUS CEUSTERMANS

513600. Herenkleding | Men's and boy's clothing
673301. Private estate, persoonlijke investering en vakantiefondsen trusts | Private estate, personal investment and vacation fund trusts
22210704. Twillingen, kunstmatige vezel | Twills, manmade fiber
31720102. Muntstukken | Coin purses
34330202. Radiatoren, behalve elektrisch | Radiators, except electric
36340202. Kan openers, elektrisch | Can openers, electric
38210110. Granulatoren, laboratorium | Granulators, laboratory
50870200. Was- en stomerijapparatuur en benodigdheden | Laundry and dry cleaning equipment and supplies
59320500. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand
75140000. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental

Werken bij ALFONSIUS CEUSTERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFONSIUS CEUSTERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFONSIUS CEUSTERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFONSIUS CEUSTERMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Grondwerkers / handlangers (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 2 harde werkers! Je bent verantwoordelijk voor het herstellen en uitvoeren van rioleringen, nutsleidingen, borduren, grondverzet, ...

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

Zoek naar antwoorden van ALFONSIUS CEUSTERMANS in sociale netwerken
Look for responds of ALFONSIUS CEUSTERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFONSIUS CEUSTERMANS. Laat een reactie achter voor ALFONSIUS CEUSTERMANS. ALFONSIUS CEUSTERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFONSIUS CEUSTERMANS. Leave a respond for ALFONSIUS CEUSTERMANS. ALFONSIUS CEUSTERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFONSIUS CEUSTERMANS op de google maps. Adres en contacten ALFONSIUS CEUSTERMANS
Location of ALFONSIUS CEUSTERMANS on the google maps. Address and contacts of ALFONSIUS CEUSTERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFONSIUS CEUSTERMANS ALFONSIUS CEUSTERMANS: PEDICURE DAISY | VANDAMME ANN | Rex Diamonds | Roelandt J | ERNST & YOUNG TAX CONSULTANTS SC

Other related companies as ALFONSIUS CEUSTERMANS: PEDICURE DAISY | VANDAMME ANN | Rex Diamonds | Roelandt J | ERNST & YOUNG TAX CONSULTANTS SC

ALFONSIUS CEUSTERMANS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFONSIUS CEUSTERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06576934814. Het bedrijf ALFONSIUS CEUSTERMANS bevindt zich op het adres: BERKENLAAN 24; 2491; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van ALFONSIUS CEUSTERMANS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFONSIUS CEUSTERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFONSIUS CEUSTERMANS, openstaande posities, locatie van ALFONSIUS CEUSTERMANS op de kaart.

ALFONSIUS CEUSTERMANS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFONSIUS CEUSTERMANS, company assigned to the tax number BE06576934814. The company ALFONSIUS CEUSTERMANS is located at the address: BERKENLAAN 24; 2491; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
The main activity of ALFONSIUS CEUSTERMANS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFONSIUS CEUSTERMANS is not available. You also can look at reviews of ALFONSIUS CEUSTERMANS, open positions, location of ALFONSIUS CEUSTERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFONSIUS CEUSTERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFONSIUS CEUSTERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFONSIUS CEUSTERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFONSIUS CEUSTERMANS, employees, financial statistics.