FLGEO LOGISTICS NV

Contactgegevens FLGEO LOGISTICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGEO LOGISTICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGEO LOGISTICS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gebouw 735 /736 1931 Brucargo - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-52-93-50 32-27-52-93-50

Fax (fax): 32-27-51-95-12 32-27-51-95-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGEO LOGISTICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGEO LOGISTICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGEO LOGISTICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGEO LOGISTICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGEO LOGISTICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGEO LOGISTICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGEO LOGISTICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGEO LOGISTICS NV
Products information FLGEO LOGISTICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09799499511
Ondernemingsnummer: 8347930908
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLGEO LOGISTICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGEO LOGISTICS NV
(Get full report from official database of BE for FLGEO LOGISTICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGEO LOGISTICS NV
Addition kinds of activities for FLGEO LOGISTICS NV

518202. Sterke drank | Liquor
781901. Personeelsdiensten, productie van films | Personnel services, motion picture production
14290104. Vulkanische steen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Volcanic rock, crushed and broken-quarrying
31729900. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
35370107. Pallets, metaal | Pallets, metal
37140401. Automotive bedradingskabel sets | Automotive wiring harness sets
38220601. Appliance regulators | Appliance regulators
79999909. Picknickbewerking | Picnic ground operation

Werken bij FLGEO LOGISTICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGEO LOGISTICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGEO LOGISTICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGEO LOGISTICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vacature van Administratief Bediende ben je gemotiveerd om het volgende takenpakket uit te voeren: Opmaak van offertes Opvolgen van offertes Het correct bijstaan van de klanten in de toonzaal Telefonisch contact met klanten en leveranciers Het beantwoorden van inkomende telefoons van klanten met vragen omtrent leveringen producten offertes facturen etc. Algemene administratieve taken: klassement bestellingenetc. ...

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur, die in 2 ploegen wilt werken. Wisselend 2-ploegensysteem: morgenpost (6 tot 14 u) en middagpost (14 tot 22 u)   Ben jij een echte teamplayer die interesse heeft om een team van medewerkers in een dynamisch bedrijf tijdelijk te ondersteunen? Jouw takenpakket bestaat uit: - Picken van materialen. - Laden lossen van vrachtwagens. - Allround magazijnwerk.

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

    Regio: OLMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende supermarkt voor de maand september (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Beernem gaan we op zoek naar studenten die vrij zijn tijdens de maand september Taken: Je zal de kassa bedienen Aanvullen van brood, zuivel, non food Bestellingen in de rekken zetten Werken volgens FIFO- systeem Stock aanvullen

  • Student slagerij (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie groothandel in voeding te Hasselt zijn we op zoek naar een meewerkend slager in opleidng of iemand die een passie voor vlees heeft. Je zoekt extra dagen bij als slager of je bent een student slagerij, die al een goede ervaring heeft met snijden, versnijden van vlees. Je werkt vooral op zaterdag. Dus.. Als jij een gemotiveerde student, opleiding slagerij (hotelschool) bent, neem zeker contact op! Je hebt ervaring met messen en je gaat hier heel voorzichtig mee om

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van FLGEO LOGISTICS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGEO LOGISTICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGEO LOGISTICS NV. Laat een reactie achter voor FLGEO LOGISTICS NV. FLGEO LOGISTICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGEO LOGISTICS NV. Leave a respond for FLGEO LOGISTICS NV. FLGEO LOGISTICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGEO LOGISTICS NV op de google maps. Adres en contacten FLGEO LOGISTICS NV
Location of FLGEO LOGISTICS NV on the google maps. Address and contacts of FLGEO LOGISTICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGEO LOGISTICS NV FLGEO LOGISTICS NV: CW SERVICES | Winkeltje ('t) | BOBINAGE VANROBAYS | LA CAMPAGNARDE | VANZEER & ZOON

Other related companies as FLGEO LOGISTICS NV: CW SERVICES | Winkeltje ('t) | BOBINAGE VANROBAYS | LA CAMPAGNARDE | VANZEER & ZOON

FLGEO LOGISTICS NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGEO LOGISTICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09799499511. Het bedrijf FLGEO LOGISTICS NV bevindt zich op het adres: Gebouw 735 /736 1931 Brucargo - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLGEO LOGISTICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGEO LOGISTICS NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGEO LOGISTICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGEO LOGISTICS NV, openstaande posities, locatie van FLGEO LOGISTICS NV op de kaart.

FLGEO LOGISTICS NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGEO LOGISTICS NV, company assigned to the tax number BE09799499511. The company FLGEO LOGISTICS NV is located at the address: Gebouw 735 /736 1931 Brucargo - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLGEO LOGISTICS NV were not found.
The main activity of FLGEO LOGISTICS NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGEO LOGISTICS NV is not available. You also can look at reviews of FLGEO LOGISTICS NV, open positions, location of FLGEO LOGISTICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGEO LOGISTICS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGEO LOGISTICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGEO LOGISTICS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGEO LOGISTICS NV, employees, financial statistics.