STUKADOORSWERKEN VERWOERD

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • STUKADOORSWERKEN VERWOERD
Private companiesMetal Mining • STUKADOORSWERKEN VERWOERD

Contactgegevens STUKADOORSWERKEN VERWOERD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUKADOORSWERKEN VERWOERD: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUKADOORSWERKEN VERWOERD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MALDERSESTEENWEG 63; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52303266 (+32-52303266) 52303266 (+32-52303266)

Fax (fax): +32 (84) 886-23-50 +32 (84) 886-23-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUKADOORSWERKEN VERWOERD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUKADOORSWERKEN VERWOERD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUKADOORSWERKEN VERWOERD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUKADOORSWERKEN VERWOERD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUKADOORSWERKEN VERWOERD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUKADOORSWERKEN VERWOERD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUKADOORSWERKEN VERWOERD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUKADOORSWERKEN VERWOERD
Products information STUKADOORSWERKEN VERWOERD

BTW identificatienummer (tax): BE01243347167
Ondernemingsnummer: 7051544189
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 707,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in STUKADOORSWERKEN VERWOERD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUKADOORSWERKEN VERWOERD
(Get full report from official database of BE for STUKADOORSWERKEN VERWOERD)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUKADOORSWERKEN VERWOERD
Addition kinds of activities for STUKADOORSWERKEN VERWOERD

3731. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
963199. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec
02719905. Racoon boerderij | Racoon farm
28910202. Kleefstoffen, kunststof | Adhesives, plastic
31990305. Veiligheidsgordels, leer | Safety belts, leather
36639904. Lichte communicatieapparatuur | Light communications equipment
38429924. Tape, lijm: medicatie of niet-medicatie | Tape, adhesive: medicated or non-medicated

Werken bij STUKADOORSWERKEN VERWOERD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUKADOORSWERKEN VERWOERD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUKADOORSWERKEN VERWOERD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUKADOORSWERKEN VERWOERD. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende weegbrug (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

  • Allround Administratief Bediende - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Dit voor een sterk groeiende KMO in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Allround Administratief Bediende: je staat in voor het opmaken van de offertes; je stuurt de orderbevestigingen naar de klant; je communiceert tussen de verschillende afdelingen; je kijkt naar de stock en doet bestellingen indien nodig; je volgt de bestellingen op; je communiceert de levertermijnen naar de klant; je organiseert het transport; je staat in voor het onthaal en telefonie; je doet het beheer van het kantoormateriaal. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van STUKADOORSWERKEN VERWOERD in sociale netwerken
Look for responds of STUKADOORSWERKEN VERWOERD in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUKADOORSWERKEN VERWOERD. Laat een reactie achter voor STUKADOORSWERKEN VERWOERD. STUKADOORSWERKEN VERWOERD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUKADOORSWERKEN VERWOERD. Leave a respond for STUKADOORSWERKEN VERWOERD. STUKADOORSWERKEN VERWOERD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUKADOORSWERKEN VERWOERD op de google maps. Adres en contacten STUKADOORSWERKEN VERWOERD
Location of STUKADOORSWERKEN VERWOERD on the google maps. Address and contacts of STUKADOORSWERKEN VERWOERD

Andere gerelateerde bedrijven als come STUKADOORSWERKEN VERWOERD STUKADOORSWERKEN VERWOERD: Cauwelier B | Polino BVBA | SOCI?T? LI?GEOISE DE MONTAGE | Ribeira | Douven Kunstgallerij

Other related companies as STUKADOORSWERKEN VERWOERD: Cauwelier B | Polino BVBA | SOCI?T? LI?GEOISE DE MONTAGE | Ribeira | Douven Kunstgallerij

STUKADOORSWERKEN VERWOERD is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUKADOORSWERKEN VERWOERD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01243347167. Het bedrijf STUKADOORSWERKEN VERWOERD bevindt zich op het adres: MALDERSESTEENWEG 63; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 707,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pleisterwerk. Producten gemaakt in STUKADOORSWERKEN VERWOERD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUKADOORSWERKEN VERWOERD is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUKADOORSWERKEN VERWOERD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUKADOORSWERKEN VERWOERD, openstaande posities, locatie van STUKADOORSWERKEN VERWOERD op de kaart.

STUKADOORSWERKEN VERWOERD is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUKADOORSWERKEN VERWOERD, company assigned to the tax number BE01243347167. The company STUKADOORSWERKEN VERWOERD is located at the address: MALDERSESTEENWEG 63; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 707,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pleisterwerk. Products created in STUKADOORSWERKEN VERWOERD were not found.
The main activity of STUKADOORSWERKEN VERWOERD is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STUKADOORSWERKEN VERWOERD is not available. You also can look at reviews of STUKADOORSWERKEN VERWOERD, open positions, location of STUKADOORSWERKEN VERWOERD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUKADOORSWERKEN VERWOERD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUKADOORSWERKEN VERWOERD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUKADOORSWERKEN VERWOERD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUKADOORSWERKEN VERWOERD, employees, financial statistics.