JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT

Contactgegevens JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VRIJHEIDSSTRAAT 74; 9470; DENDERLEEUW, België

Telefoon (phone): 53680959 (+32-53680959) 53680959 (+32-53680959)

Fax (fax): +32 (9) 442-20-62 +32 (9) 442-20-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT
Products information JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT

BTW identificatienummer (tax): BE09325439453
Ondernemingsnummer: 7014739990
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT

769920. Diensten aanpassen | Customizing services
23110300. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
25210100. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
26799900. Omgebouwde papierproducten, nec, nec | Converted paper products, nec, nec
30890311. Hardware, kunststoffen | Hardware, plastics
32720604. Culvert pijp, beton | Culvert pipe, concrete
32910800. Schuurkorrels | Abrasive grains
38410201. Biopsie instrumenten en apparatuur | Biopsy instruments and equipment
39310301. fagotten | Bassoons
76991102. Vergrendelde onderdelen aan individuele bestelling | Lock parts made to individual order

Werken bij JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT. Looking for open vacancies in other companies

  • ERVAREN PLOEGBAAS VOOR FUNDERINGSWERKEN IN DE WONINGBOUW (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de funderingsaanleg in de woningbouw: de organisatie van de bouwwerf, de planning van de werken, het aanleggen van rioleringen, het graven van sleuven, het gieten van platen, de wapening en de bekisting; Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementering op; Je stuurt en begeleidt je collega's

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student host/hostess (m/v) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT. JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT. Leave a respond for JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT. JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT
Location of JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT: TOTAL FINA DIFLOR SPRL | DUIKKLUB SEA EAGLES | CHARLES GEERAERTS | COIFFURE FRANCIS | Centrum 'De Gouden Bloem'

Other related companies as JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT: TOTAL FINA DIFLOR SPRL | DUIKKLUB SEA EAGLES | CHARLES GEERAERTS | COIFFURE FRANCIS | Centrum 'De Gouden Bloem'

JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09325439453. Het bedrijf JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT bevindt zich op het adres: VRIJHEIDSSTRAAT 74; 9470; DENDERLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 206,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pleisterwerk. Producten gemaakt in JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT op de kaart.

JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT, company assigned to the tax number BE09325439453. The company JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT is located at the address: VRIJHEIDSSTRAAT 74; 9470; DENDERLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 206,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pleisterwerk. Products created in JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT were not found.
The main activity of JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT, open positions, location of JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE RUYSSEVELDT, employees, financial statistics.