GEERT VANDENBUSSCHE

Contactgegevens GEERT VANDENBUSSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT VANDENBUSSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT VANDENBUSSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MORINNEGOED 4; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56229786 (+32-56229786) 56229786 (+32-56229786)

Fax (fax): +32 (81) 894-12-98 +32 (81) 894-12-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT VANDENBUSSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT VANDENBUSSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT VANDENBUSSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT VANDENBUSSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT VANDENBUSSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT VANDENBUSSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT VANDENBUSSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT VANDENBUSSCHE
Products information GEERT VANDENBUSSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE05506591796
Ondernemingsnummer: 9436126708
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in GEERT VANDENBUSSCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT VANDENBUSSCHE
(Get full report from official database of BE for GEERT VANDENBUSSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT VANDENBUSSCHE
Addition kinds of activities for GEERT VANDENBUSSCHE

508406. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
24210401. Spoorbanden, zaags | Railroad ties, sawed
32920600. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
35520111. Picker machines, textiel | Picker machines, textile
39310113. Benen, piano en orgel | Legs, piano and organ
50720104. schroeven | Screws
73759900. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec
94319902. Categorische gezondheidsprogramma's administratie, overheid | Categorical health program administration, government
95310404. Behuisingsprogramma's, lokale overheid | Housing programs, local government

Werken bij GEERT VANDENBUSSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT VANDENBUSSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT VANDENBUSSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT VANDENBUSSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DCO Geetbets

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • Kapper / Kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

Zoek naar antwoorden van GEERT VANDENBUSSCHE in sociale netwerken
Look for responds of GEERT VANDENBUSSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT VANDENBUSSCHE. Laat een reactie achter voor GEERT VANDENBUSSCHE. GEERT VANDENBUSSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT VANDENBUSSCHE. Leave a respond for GEERT VANDENBUSSCHE. GEERT VANDENBUSSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT VANDENBUSSCHE op de google maps. Adres en contacten GEERT VANDENBUSSCHE
Location of GEERT VANDENBUSSCHE on the google maps. Address and contacts of GEERT VANDENBUSSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT VANDENBUSSCHE GEERT VANDENBUSSCHE: Sabiex International SA | Nuances SA | SPOORMANS TUINEN | MAISON PETIT | P. TROUILLARD

Other related companies as GEERT VANDENBUSSCHE: Sabiex International SA | Nuances SA | SPOORMANS TUINEN | MAISON PETIT | P. TROUILLARD

GEERT VANDENBUSSCHE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT VANDENBUSSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05506591796. Het bedrijf GEERT VANDENBUSSCHE bevindt zich op het adres: MORINNEGOED 4; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pleisterwerk. Producten gemaakt in GEERT VANDENBUSSCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERT VANDENBUSSCHE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT VANDENBUSSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT VANDENBUSSCHE, openstaande posities, locatie van GEERT VANDENBUSSCHE op de kaart.

GEERT VANDENBUSSCHE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT VANDENBUSSCHE, company assigned to the tax number BE05506591796. The company GEERT VANDENBUSSCHE is located at the address: MORINNEGOED 4; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pleisterwerk. Products created in GEERT VANDENBUSSCHE were not found.
The main activity of GEERT VANDENBUSSCHE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT VANDENBUSSCHE is not available. You also can look at reviews of GEERT VANDENBUSSCHE, open positions, location of GEERT VANDENBUSSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT VANDENBUSSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT VANDENBUSSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT VANDENBUSSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT VANDENBUSSCHE, employees, financial statistics.