FA. DOCKX-JACOBS

Contactgegevens FA. DOCKX-JACOBS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DOCKX-JACOBS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DOCKX-JACOBS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSTRAAT 26; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15755422 (+32-15755422) 15755422 (+32-15755422)

Fax (fax): +32 (65) 962-85-85 +32 (65) 962-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DOCKX-JACOBS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DOCKX-JACOBS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DOCKX-JACOBS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DOCKX-JACOBS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DOCKX-JACOBS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DOCKX-JACOBS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DOCKX-JACOBS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DOCKX-JACOBS
Products information FA. DOCKX-JACOBS

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FA. DOCKX-JACOBS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DOCKX-JACOBS
(Get full report from official database of BE for FA. DOCKX-JACOBS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DOCKX-JACOBS
Addition kinds of activities for FA. DOCKX-JACOBS

335502. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
02729904. Mule boerderij | Mule farm
14990406. Scythestone steengroeven | Scythestone quarrying
24410104. Sigaretten, hout en hout | Cigar boxes, wood and part wood
26210103. Gezichtsweefselvoorraad | Facial tissue stock
27820502. Passboeken: bank, enz. | Passbooks: bank, etc.
79990704. Skeet shooting faciliteit | Skeet shooting facility

Werken bij FA. DOCKX-JACOBS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DOCKX-JACOBS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DOCKX-JACOBS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DOCKX-JACOBS. Looking for open vacancies in other companies

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio ZULTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

Zoek naar antwoorden van FA. DOCKX-JACOBS in sociale netwerken
Look for responds of FA. DOCKX-JACOBS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DOCKX-JACOBS. Laat een reactie achter voor FA. DOCKX-JACOBS. FA. DOCKX-JACOBS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DOCKX-JACOBS. Leave a respond for FA. DOCKX-JACOBS. FA. DOCKX-JACOBS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DOCKX-JACOBS op de google maps. Adres en contacten FA. DOCKX-JACOBS
Location of FA. DOCKX-JACOBS on the google maps. Address and contacts of FA. DOCKX-JACOBS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DOCKX-JACOBS FA. DOCKX-JACOBS: Lavalle J | ANKERPLAST | GARAGE SPRINGAEL | LUC DE LOOSE | INTERFORM STANDENBOUW

Other related companies as FA. DOCKX-JACOBS: Lavalle J | ANKERPLAST | GARAGE SPRINGAEL | LUC DE LOOSE | INTERFORM STANDENBOUW

FA. DOCKX-JACOBS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DOCKX-JACOBS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf FA. DOCKX-JACOBS bevindt zich op het adres: BOSSTRAAT 26; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pleisterwerk. Producten gemaakt in FA. DOCKX-JACOBS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. DOCKX-JACOBS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DOCKX-JACOBS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DOCKX-JACOBS, openstaande posities, locatie van FA. DOCKX-JACOBS op de kaart.

FA. DOCKX-JACOBS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DOCKX-JACOBS, company assigned to the tax number BE06741729736. The company FA. DOCKX-JACOBS is located at the address: BOSSTRAAT 26; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pleisterwerk. Products created in FA. DOCKX-JACOBS were not found.
The main activity of FA. DOCKX-JACOBS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DOCKX-JACOBS is not available. You also can look at reviews of FA. DOCKX-JACOBS, open positions, location of FA. DOCKX-JACOBS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DOCKX-JACOBS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DOCKX-JACOBS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DOCKX-JACOBS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DOCKX-JACOBS, employees, financial statistics.