ERWIN FIEREMANS

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ERWIN FIEREMANS

Contactgegevens ERWIN FIEREMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERWIN FIEREMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERWIN FIEREMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGEWEG 8; 9310; AALST, België

Telefoon (phone): 52357522 (+32-52357522) 52357522 (+32-52357522)

Fax (fax): +32 (2) 435-80-29 +32 (2) 435-80-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERWIN FIEREMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERWIN FIEREMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERWIN FIEREMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERWIN FIEREMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERWIN FIEREMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERWIN FIEREMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERWIN FIEREMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERWIN FIEREMANS
Products information ERWIN FIEREMANS

BTW identificatienummer (tax): BE01255432128
Ondernemingsnummer: 6303375244
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ERWIN FIEREMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERWIN FIEREMANS
(Get full report from official database of BE for ERWIN FIEREMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERWIN FIEREMANS
Addition kinds of activities for ERWIN FIEREMANS

569999. Diverse kleding- en accessoireswinkels, niet inbegrepen | Miscellaneous apparel and accessory stores, nec
14110100. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
17940000. Uitboren | Excavation work
27419907. Racing vormen en programma's: alleen publiceren, niet afdrukken | Racing forms and programs: publishing only, not printing
35520116. Spinning machines, textiel | Spinning machines, textile
42139900. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec
42139911. Aanhangwagen of container op platte auto (tofc / cofc) | Trailer or container on flat car (tofc/cofc)
50120205. Aanhangwagens voor vrachtwagens, nieuw en gebruikt | Trailers for trucks, new and used
50320306. Tegel, klei of ander keramiek, met uitzondering van vuurvaste | Tile, clay or other ceramic, excluding refractory
51220204. Toilet preparaten | Toilet preparations

Werken bij ERWIN FIEREMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERWIN FIEREMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERWIN FIEREMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERWIN FIEREMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de inpak van diverse groenten. Je wordt tewerkgesteld in een familiaal bedrijf. Het betreft een functie in dag.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Tijdelijke voltijdse receptionist(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een pro in het onthalen van mensen? Ben jij vlot drietalig (NL-FR-ENG)? Schrikt werken in het weekend je niet af? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!! Voor een leuke (tijdelijke) opdracht te Leuven zoeken wij een vlotte receptionist(e) om het onthaal en de receptie te verzorgen voor een tentoonstelling.  

  • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van ERWIN FIEREMANS in sociale netwerken
Look for responds of ERWIN FIEREMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERWIN FIEREMANS. Laat een reactie achter voor ERWIN FIEREMANS. ERWIN FIEREMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERWIN FIEREMANS. Leave a respond for ERWIN FIEREMANS. ERWIN FIEREMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERWIN FIEREMANS op de google maps. Adres en contacten ERWIN FIEREMANS
Location of ERWIN FIEREMANS on the google maps. Address and contacts of ERWIN FIEREMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERWIN FIEREMANS ERWIN FIEREMANS: Fisco-Gestion SPRL | S. NOEL | YOGA FEDERATIE DER NEDERLANDSTALIGEN | Centre Radiologie d'Hamoir | Poedle des Supers Supers

Other related companies as ERWIN FIEREMANS: Fisco-Gestion SPRL | S. NOEL | YOGA FEDERATIE DER NEDERLANDSTALIGEN | Centre Radiologie d'Hamoir | Poedle des Supers Supers

ERWIN FIEREMANS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERWIN FIEREMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01255432128. Het bedrijf ERWIN FIEREMANS bevindt zich op het adres: LANGEWEG 8; 9310; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pleisterwerk. Producten gemaakt in ERWIN FIEREMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERWIN FIEREMANS is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERWIN FIEREMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERWIN FIEREMANS, openstaande posities, locatie van ERWIN FIEREMANS op de kaart.

ERWIN FIEREMANS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERWIN FIEREMANS, company assigned to the tax number BE01255432128. The company ERWIN FIEREMANS is located at the address: LANGEWEG 8; 9310; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pleisterwerk. Products created in ERWIN FIEREMANS were not found.
The main activity of ERWIN FIEREMANS is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ERWIN FIEREMANS is not available. You also can look at reviews of ERWIN FIEREMANS, open positions, location of ERWIN FIEREMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERWIN FIEREMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERWIN FIEREMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERWIN FIEREMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERWIN FIEREMANS, employees, financial statistics.