Valcke & Zn NV

Contactgegevens Valcke & Zn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Valcke & Zn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Valcke & Zn NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruggesteenweg 141A; 8830; Hooglede (Gits), België

Telefoon (phone): 051 21 13 48 (+32-051 21 13 48) 051 21 13 48 (+32-051 21 13 48)

Fax (fax): 051 21 07 64 (+32-051 21 07 64) 051 21 07 64 (+32-051 21 07 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Valcke & Zn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Valcke & Zn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Valcke & Zn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Valcke & Zn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Valcke & Zn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Valcke & Zn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Valcke & Zn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Valcke & Zn NV
Products information Valcke & Zn NV

BTW identificatienummer (tax): BE09313354492
Ondernemingsnummer: 7762908935
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 463,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Fences; Garden houses; Garden wood

Product categorie (product category): Playground equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Valcke & Zn NV
(Get full report from official database of BE for Valcke & Zn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Valcke & Zn NV
Addition kinds of activities for Valcke & Zn NV

3449. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
596103. Boek en record clubs | Book and record clubs
22110213. Broeken, katoen | Trouserings, cotton
27619903. Continu vormen, kantoor en bedrijf | Continuous forms, office and business
28420108. Stain removers | Stain removers
39990703. Bloemen, kunstmatig en bewaard gebleven | Flowers, artificial and preserved
51120403. Mimeograaf papier | Mimeograph paper

Werken bij Valcke & Zn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Valcke & Zn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Valcke & Zn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Valcke & Zn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Schrijnwerker/monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt, gespecialiseerd in rolluiken en zonwering gaat Flexpoint op zoek naar een schrijnwerker/monteur. Je takenpakket zal bestaan uit: - Zagen van profielen - Ponsen - Monteren, verpakken, assembleren - Administratie

  • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Namen)

    Regio: Regio Namen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van Valcke & Zn NV in sociale netwerken
Look for responds of Valcke & Zn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Valcke & Zn NV. Laat een reactie achter voor Valcke & Zn NV. Valcke & Zn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Valcke & Zn NV. Leave a respond for Valcke & Zn NV. Valcke & Zn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Valcke & Zn NV op de google maps. Adres en contacten Valcke & Zn NV
Location of Valcke & Zn NV on the google maps. Address and contacts of Valcke & Zn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Valcke & Zn NV Valcke & Zn NV: DEBEER PRINTING | CHRISTIAAN VAN DER STUYFT | DE LEENER CHAUFFAGE | GEDIMAT MAT?RIAUX DE LA DENDRE | CHEZ SERENO

Other related companies as Valcke & Zn NV: DEBEER PRINTING | CHRISTIAAN VAN DER STUYFT | DE LEENER CHAUFFAGE | GEDIMAT MAT?RIAUX DE LA DENDRE | CHEZ SERENO

Valcke & Zn NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Valcke & Zn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09313354492. Het bedrijf Valcke & Zn NV bevindt zich op het adres: Bruggesteenweg 141A; 8830; Hooglede (Gits). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 463,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Playground equipment. Lijst met producten zijn Fences; Garden houses; Garden wood.
De hoofdactiviteit van Valcke & Zn NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Valcke & Zn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Valcke & Zn NV, openstaande posities, locatie van Valcke & Zn NV op de kaart.

Valcke & Zn NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Valcke & Zn NV, company assigned to the tax number BE09313354492. The company Valcke & Zn NV is located at the address: Bruggesteenweg 141A; 8830; Hooglede (Gits). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 463,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Playground equipment. List of products are Fences; Garden houses; Garden wood.
The main activity of Valcke & Zn NV is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Valcke & Zn NV is not available. You also can look at reviews of Valcke & Zn NV, open positions, location of Valcke & Zn NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Valcke & Zn NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Valcke & Zn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Valcke & Zn NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Valcke & Zn NV, employees, financial statistics.