CASTEL ENGINEERING SA

Contactgegevens CASTEL ENGINEERING SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASTEL ENGINEERING SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASTEL ENGINEERING SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De La Royenne 84 7700 Mouscron, België

Telefoon (phone): 32.56 33 68 40 32.56 33 68 40

Fax (fax): 32.56 33 78 10 32.56 33 78 10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASTEL ENGINEERING SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASTEL ENGINEERING SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASTEL ENGINEERING SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASTEL ENGINEERING SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASTEL ENGINEERING SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASTEL ENGINEERING SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASTEL ENGINEERING SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASTEL ENGINEERING SA
Products information CASTEL ENGINEERING SA

BTW identificatienummer (tax): BE02652343750
Ondernemingsnummer: 8594573974
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Injection moulding of rubber and plastic^^Extrusion of rubber and plastic

Product categorie (product category): Plastics; Rubber; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASTEL ENGINEERING SA
(Get full report from official database of BE for CASTEL ENGINEERING SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASTEL ENGINEERING SA
Addition kinds of activities for CASTEL ENGINEERING SA

274105. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
395202. Apparatuur van kunstenaars | Artists' equipment
01190404. Sorghum boerderij | Sorghum farm
27599912. Kaarten: afdrukken, NSK | Maps: printing, nsk
42260102. Petroleum- en chemische bulkstations en terminals te huur | Petroleum and chemical bulk stations and terminals for hire

Werken bij CASTEL ENGINEERING SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASTEL ENGINEERING SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASTEL ENGINEERING SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASTEL ENGINEERING SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

  • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

Zoek naar antwoorden van CASTEL ENGINEERING SA in sociale netwerken
Look for responds of CASTEL ENGINEERING SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASTEL ENGINEERING SA. Laat een reactie achter voor CASTEL ENGINEERING SA. CASTEL ENGINEERING SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASTEL ENGINEERING SA. Leave a respond for CASTEL ENGINEERING SA. CASTEL ENGINEERING SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASTEL ENGINEERING SA op de google maps. Adres en contacten CASTEL ENGINEERING SA
Location of CASTEL ENGINEERING SA on the google maps. Address and contacts of CASTEL ENGINEERING SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CASTEL ENGINEERING SA CASTEL ENGINEERING SA: Patisserie Marina | PAUL PALMS | K.F.C. WOESTEN | Hollevoet N | MAX DREZE

Other related companies as CASTEL ENGINEERING SA: Patisserie Marina | PAUL PALMS | K.F.C. WOESTEN | Hollevoet N | MAX DREZE

CASTEL ENGINEERING SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CASTEL ENGINEERING SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02652343750. Het bedrijf CASTEL ENGINEERING SA bevindt zich op het adres: Rue De La Royenne 84 7700 Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plastics; Rubber; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Injection moulding of rubber and plastic^^Extrusion of rubber and plastic.
De hoofdactiviteit van CASTEL ENGINEERING SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASTEL ENGINEERING SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASTEL ENGINEERING SA, openstaande posities, locatie van CASTEL ENGINEERING SA op de kaart.

CASTEL ENGINEERING SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CASTEL ENGINEERING SA, company assigned to the tax number BE02652343750. The company CASTEL ENGINEERING SA is located at the address: Rue De La Royenne 84 7700 Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plastics; Rubber; Rubber and Plastics. List of products are Injection moulding of rubber and plastic^^Extrusion of rubber and plastic.
The main activity of CASTEL ENGINEERING SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CASTEL ENGINEERING SA is not available. You also can look at reviews of CASTEL ENGINEERING SA, open positions, location of CASTEL ENGINEERING SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASTEL ENGINEERING SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASTEL ENGINEERING SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASTEL ENGINEERING SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASTEL ENGINEERING SA, employees, financial statistics.