AGRIPLAS BENELUX SA

Contactgegevens AGRIPLAS BENELUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGRIPLAS BENELUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGRIPLAS BENELUX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue D'Andrimont 159 Bis 4821 Andrimont, België

Telefoon (phone): 32.87 39 43 20 32.87 39 43 20

Fax (fax): 32.87 31 45 97 32.87 31 45 97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGRIPLAS BENELUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGRIPLAS BENELUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGRIPLAS BENELUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGRIPLAS BENELUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGRIPLAS BENELUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGRIPLAS BENELUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGRIPLAS BENELUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGRIPLAS BENELUX SA
Products information AGRIPLAS BENELUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE04995727539
Ondernemingsnummer: 4245086669
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 189,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Extrusion of rubber and plastic

Product categorie (product category): Plastics; Rubber; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGRIPLAS BENELUX SA
(Get full report from official database of BE for AGRIPLAS BENELUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGRIPLAS BENELUX SA
Addition kinds of activities for AGRIPLAS BENELUX SA

3255. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
289102. lijmen | Adhesives
34659905. Tops, auto: gestempeld metaal | Tops, automobile: stamped metal
36340302. Plafondventilatoren | Ceiling fans
38420106. Helmen, ruimte | Helmets, space
51629901. Plastische basisvormen | Plastics basic shapes

Werken bij AGRIPLAS BENELUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGRIPLAS BENELUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGRIPLAS BENELUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGRIPLAS BENELUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een dakwerker student

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van AGRIPLAS BENELUX SA in sociale netwerken
Look for responds of AGRIPLAS BENELUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGRIPLAS BENELUX SA. Laat een reactie achter voor AGRIPLAS BENELUX SA. AGRIPLAS BENELUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGRIPLAS BENELUX SA. Leave a respond for AGRIPLAS BENELUX SA. AGRIPLAS BENELUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGRIPLAS BENELUX SA op de google maps. Adres en contacten AGRIPLAS BENELUX SA
Location of AGRIPLAS BENELUX SA on the google maps. Address and contacts of AGRIPLAS BENELUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AGRIPLAS BENELUX SA AGRIPLAS BENELUX SA: Massoc SPRL | Editions Milan sa-Service Abonnements | Jean Louis David | Leleux Daniel Ets | Tisch Lein Deck Dich

Other related companies as AGRIPLAS BENELUX SA: Massoc SPRL | Editions Milan sa-Service Abonnements | Jean Louis David | Leleux Daniel Ets | Tisch Lein Deck Dich

AGRIPLAS BENELUX SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGRIPLAS BENELUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04995727539. Het bedrijf AGRIPLAS BENELUX SA bevindt zich op het adres: Rue D'Andrimont 159 Bis 4821 Andrimont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 189,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plastics; Rubber; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Extrusion of rubber and plastic.
De hoofdactiviteit van AGRIPLAS BENELUX SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGRIPLAS BENELUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGRIPLAS BENELUX SA, openstaande posities, locatie van AGRIPLAS BENELUX SA op de kaart.

AGRIPLAS BENELUX SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGRIPLAS BENELUX SA, company assigned to the tax number BE04995727539. The company AGRIPLAS BENELUX SA is located at the address: Rue D'Andrimont 159 Bis 4821 Andrimont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 189,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plastics; Rubber; Rubber and Plastics. List of products are Extrusion of rubber and plastic.
The main activity of AGRIPLAS BENELUX SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AGRIPLAS BENELUX SA is not available. You also can look at reviews of AGRIPLAS BENELUX SA, open positions, location of AGRIPLAS BENELUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGRIPLAS BENELUX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGRIPLAS BENELUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGRIPLAS BENELUX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGRIPLAS BENELUX SA, employees, financial statistics.