WILLEMS, LUCY & CO

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • WILLEMS, LUCY & CO
Private companiesAgricultural Services • WILLEMS, LUCY & CO

Contactgegevens WILLEMS, LUCY & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEMS, LUCY & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEMS, LUCY & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Savoie 5 1060 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.25 38 48 46 32.25 38 48 46

Fax (fax): 32.25 38 41 07 32.25 38 41 07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEMS, LUCY & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEMS, LUCY & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEMS, LUCY & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEMS, LUCY & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEMS, LUCY & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEMS, LUCY & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEMS, LUCY & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEMS, LUCY & CO
Products information WILLEMS, LUCY & CO

BTW identificatienummer (tax): BE06985900878
Ondernemingsnummer: 9080718994
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 309,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Plastics - construction industry

Product categorie (product category): Plastics; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEMS, LUCY & CO
(Get full report from official database of BE for WILLEMS, LUCY & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEMS, LUCY & CO
Addition kinds of activities for WILLEMS, LUCY & CO

28999929. Wasserij sours | Laundry sours
38250200. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
38430115. Handstukken en delen, tandheelkunde | Hand pieces and parts, dental
44919901. Scheephouder schoonmaken | Ship hold cleaning
51450103. Toppings, frisdrankfontein | Toppings, soda fountain

Werken bij WILLEMS, LUCY & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEMS, LUCY & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEMS, LUCY & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEMS, LUCY & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Student logistiek (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • Transportation Analyst Outbound (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672786-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. As a member of the Outbound Transportation Team, you will play a key role in managing the freight cost reporting and invoice control processes. You will be responsible for analyzing discrepancies between actual invoices and contracts and follow up for correction. You will be a key pivot in effective communication between internal and external stakeholders. You will report and present your findings to the management and to other departments.   Key responsibilities:   Manage and lead the invoice audit and freight cost analysis process Identify discrepancies, validate with operations teams and transportation buyers and escalate when needed to carriers and finance department Support and own maintenance of freight cost analytics tools and processes Communicate findings and initiate/manage change within the process and teams Conclude, report and present to different internal stakeholders Bachelor or Master degree and/or previous experience in international transportation areas Strong analytical capabilities and detail oriented Problem solving mindset, customer focus, team-player Strong communication and project management skills Experience with analytics tools (experience with large datasets / BI tools is a plus) Fluent in English, any other languages are a plus

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van WILLEMS, LUCY & CO in sociale netwerken
Look for responds of WILLEMS, LUCY & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEMS, LUCY & CO. Laat een reactie achter voor WILLEMS, LUCY & CO. WILLEMS, LUCY & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEMS, LUCY & CO. Leave a respond for WILLEMS, LUCY & CO. WILLEMS, LUCY & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEMS, LUCY & CO op de google maps. Adres en contacten WILLEMS, LUCY & CO
Location of WILLEMS, LUCY & CO on the google maps. Address and contacts of WILLEMS, LUCY & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEMS, LUCY & CO WILLEMS, LUCY & CO: Ghislain Marcel | LUDO DE PAPE | SVEN VERBEKE | B?TIMENT ? SANT? - G?OBIOLOGIE | BAKKERIJ VERSTRAELEN

Other related companies as WILLEMS, LUCY & CO: Ghislain Marcel | LUDO DE PAPE | SVEN VERBEKE | B?TIMENT ? SANT? - G?OBIOLOGIE | BAKKERIJ VERSTRAELEN

WILLEMS, LUCY & CO is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEMS, LUCY & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06985900878. Het bedrijf WILLEMS, LUCY & CO bevindt zich op het adres: Rue De Savoie 5 1060 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 309,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plastics; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Plastics - construction industry.
De hoofdactiviteit van WILLEMS, LUCY & CO is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEMS, LUCY & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEMS, LUCY & CO, openstaande posities, locatie van WILLEMS, LUCY & CO op de kaart.

WILLEMS, LUCY & CO is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLEMS, LUCY & CO, company assigned to the tax number BE06985900878. The company WILLEMS, LUCY & CO is located at the address: Rue De Savoie 5 1060 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 309,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plastics; Rubber and Plastics. List of products are Plastics - construction industry.
The main activity of WILLEMS, LUCY & CO is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEMS, LUCY & CO is not available. You also can look at reviews of WILLEMS, LUCY & CO, open positions, location of WILLEMS, LUCY & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEMS, LUCY & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEMS, LUCY & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEMS, LUCY & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEMS, LUCY & CO, employees, financial statistics.