FERMEX NV

Contactgegevens FERMEX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERMEX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERMEX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenplaats 1 3621 Rekem-Lanaken, België

Telefoon (phone): 32.89 71 03 20 32.89 71 03 20

Fax (fax): 32.89 71 03 25 32.89 71 03 25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERMEX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERMEX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERMEX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERMEX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERMEX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERMEX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERMEX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERMEX NV
Products information FERMEX NV

BTW identificatienummer (tax): BE03764434814
Ondernemingsnummer: 1314208984
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Plastics - industrial products

Product categorie (product category): Plastics; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERMEX NV
(Get full report from official database of BE for FERMEX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERMEX NV
Addition kinds of activities for FERMEX NV

284499. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
02720000. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
17959902. Sloop, gebouwen en andere structuren | Demolition, buildings and other structures
32290701. Lampen voor elektrische verlichting | Bulbs for electric lights
35339906. Goed opmetingsapparatuur | Well surveying equipment

Werken bij FERMEX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERMEX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERMEX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERMEX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Gemotiveerde technieker 2-ploegen regio Ieper M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: Je staat in voor de nodige interne herstellingswerken of onderhoudswerken volgens de werkplanning. Je helpt technische verbeteringsprojecten opsporen, uitwerken en testen. Je zal de veiligheid van het machinepark in orde houden volgens de geldende normen. Klaarzetten van de productiemachines en uitvoeren van formaatwissels, opvolgen van productieproces. Je helpt meedenken op groepsniveau en streeft mee naar een verbeteringscultuur.

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MECHELEN – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET NOTIES VAN BOEKHOUDING (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: KEROS

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding sta je samen met jou collega’s in voor de administratie en de basis boekhouding van een familiale KMO. Je bent de rechterhand van de zaakvoerders. Taakinhoud: input data; mailbehandeling; telefonie; agendabeheer; inboeken van facturen; betalingen opvolgen.

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

Zoek naar antwoorden van FERMEX NV in sociale netwerken
Look for responds of FERMEX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERMEX NV. Laat een reactie achter voor FERMEX NV. FERMEX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERMEX NV. Leave a respond for FERMEX NV. FERMEX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERMEX NV op de google maps. Adres en contacten FERMEX NV
Location of FERMEX NV on the google maps. Address and contacts of FERMEX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FERMEX NV FERMEX NV: TANKSTATION VAN DONINCK | GILLAIN ANNY-DESPY GERARD | ALBERT DENAPH | Medisch Laboratorium D Van Waes | BURO-TEC SERVICES MONS

Other related companies as FERMEX NV: TANKSTATION VAN DONINCK | GILLAIN ANNY-DESPY GERARD | ALBERT DENAPH | Medisch Laboratorium D Van Waes | BURO-TEC SERVICES MONS

FERMEX NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERMEX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03764434814. Het bedrijf FERMEX NV bevindt zich op het adres: Groenplaats 1 3621 Rekem-Lanaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plastics; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Plastics - industrial products.
De hoofdactiviteit van FERMEX NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERMEX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERMEX NV, openstaande posities, locatie van FERMEX NV op de kaart.

FERMEX NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERMEX NV, company assigned to the tax number BE03764434814. The company FERMEX NV is located at the address: Groenplaats 1 3621 Rekem-Lanaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plastics; Rubber and Plastics. List of products are Plastics - industrial products.
The main activity of FERMEX NV is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FERMEX NV is not available. You also can look at reviews of FERMEX NV, open positions, location of FERMEX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERMEX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERMEX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERMEX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERMEX NV, employees, financial statistics.