FABRIEK PLEXILUX BVBA

Contactgegevens FABRIEK PLEXILUX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FABRIEK PLEXILUX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FABRIEK PLEXILUX BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 96 /1 3621 Rekem, België

Telefoon (phone): 32.89 71 44 37 32.89 71 44 37

Fax (fax): 32.89 71 79 21 32.89 71 79 21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FABRIEK PLEXILUX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FABRIEK PLEXILUX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FABRIEK PLEXILUX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FABRIEK PLEXILUX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FABRIEK PLEXILUX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FABRIEK PLEXILUX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FABRIEK PLEXILUX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FABRIEK PLEXILUX BVBA
Products information FABRIEK PLEXILUX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05078399658
Ondernemingsnummer: 9149658203
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 833,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Plastics - construction industry

Product categorie (product category): Plastics; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FABRIEK PLEXILUX BVBA
(Get full report from official database of BE for FABRIEK PLEXILUX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FABRIEK PLEXILUX BVBA
Addition kinds of activities for FABRIEK PLEXILUX BVBA

349603. Draadbevestigingen | Wire fasteners
806900. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
07820208. Spuitdiensten, gazon | Spraying services, lawn
20139912. Gehakt vlees, uit gekocht vlees | Potted meats, from purchased meat
23920601. Stoelhoesjes en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Chair covers and pads: made from purchased materials
26750102. Stichtingen, karton, sterven: van aangekochte materialen | Foundations, cardboard, die-cut: from purchased materials
28210200. Thermoplastische materialen | Thermoplastic materials
51490300. Geurstoffen, sauzen en uittreksels | Seasonings, sauces, and extracts
51990300. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies

Werken bij FABRIEK PLEXILUX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FABRIEK PLEXILUX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FABRIEK PLEXILUX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FABRIEK PLEXILUX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk met heftruck: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie van ons maat/plooiwerk in koper en zink.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Kelner student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE JACOB

    Type: Studentenjob

    Bedienen en adviseren van klanten.

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

  • SII Belgium - .NET Developer (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    How we see your role   In the role of .NET developer at Sii Belgium you will be responsible for the design, development and maintenance of various web applications. You will be responsbile for some specific client projects. You develop mainly in C# and you put your knowledge to work in order to deliver high quality business critical digital applications. You'll work in team alongside other passionate .NET developers dedicated to delivering high quality results. Based upon your preferences and ambition, the possibility exists to evolve more into portal technology.   Your main accountabilities will include Contribute in the design and outlining of .NET sites & web applications (with the analyst and / or architect) Deliver superb .NET web applications according to agreed planning and budget Develop qualitative .NET based sites that exceed all customers' expectations Add value to the sales cycle by giving input to your commercial colleagues (presales) Add constantly to the .NET competency within Sii Belgium Support the Project Manager during the estimation process Train customers and users   Assets we would like you to hold Higher education in IT (minimum Bachelor level) A broad interest in developing web sites and web applications General best practices and design practices Familiar with Agile methodology such as Scrum; TDD Good knowledge of .NET framework 3.5 or later Experienced in .NET, ASP.NET MVC, ASP.NET web API and C# development HTML5, CSS frameworks (Bootstrap, ...), JavaScript frameworks (JQuery, Angular JS, REACT JS...) Good knowledge of SQL Server and Azure XML, UML knowledge is a plus Knowledge of Xamarin/Cordova and cross-platform mobile frameworks is another ace up your sleeve.   Personal skills Communication skills in both national languages and in English You are a team player who is not afraid of working autonomously Motivated to learn and evolve professionally Accuracy and quality consciousness Customer oriented by nature

Zoek naar antwoorden van FABRIEK PLEXILUX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FABRIEK PLEXILUX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FABRIEK PLEXILUX BVBA. Laat een reactie achter voor FABRIEK PLEXILUX BVBA. FABRIEK PLEXILUX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FABRIEK PLEXILUX BVBA. Leave a respond for FABRIEK PLEXILUX BVBA. FABRIEK PLEXILUX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FABRIEK PLEXILUX BVBA op de google maps. Adres en contacten FABRIEK PLEXILUX BVBA
Location of FABRIEK PLEXILUX BVBA on the google maps. Address and contacts of FABRIEK PLEXILUX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FABRIEK PLEXILUX BVBA FABRIEK PLEXILUX BVBA: FLROHDE & SCHWARZ BELGIUM NV | Bernard Christian | PHILDAR | GRONICO INTERNATIONAL | ICI PARIS XL

Other related companies as FABRIEK PLEXILUX BVBA: FLROHDE & SCHWARZ BELGIUM NV | Bernard Christian | PHILDAR | GRONICO INTERNATIONAL | ICI PARIS XL

FABRIEK PLEXILUX BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FABRIEK PLEXILUX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05078399658. Het bedrijf FABRIEK PLEXILUX BVBA bevindt zich op het adres: Steenweg 96 /1 3621 Rekem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 833,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plastics; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Plastics - construction industry.
De hoofdactiviteit van FABRIEK PLEXILUX BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FABRIEK PLEXILUX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FABRIEK PLEXILUX BVBA, openstaande posities, locatie van FABRIEK PLEXILUX BVBA op de kaart.

FABRIEK PLEXILUX BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FABRIEK PLEXILUX BVBA, company assigned to the tax number BE05078399658. The company FABRIEK PLEXILUX BVBA is located at the address: Steenweg 96 /1 3621 Rekem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 833,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plastics; Rubber and Plastics. List of products are Plastics - construction industry.
The main activity of FABRIEK PLEXILUX BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FABRIEK PLEXILUX BVBA is not available. You also can look at reviews of FABRIEK PLEXILUX BVBA, open positions, location of FABRIEK PLEXILUX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FABRIEK PLEXILUX BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FABRIEK PLEXILUX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FABRIEK PLEXILUX BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FABRIEK PLEXILUX BVBA, employees, financial statistics.