BATI CENTER LEJEUNE SA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • BATI CENTER LEJEUNE SA
Private companiesAgricultural Production - Crops • BATI CENTER LEJEUNE SA

Contactgegevens BATI CENTER LEJEUNE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BATI CENTER LEJEUNE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BATI CENTER LEJEUNE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 415, Rue Grandroute 4610 Beyne-Heusay, België

Telefoon (phone): 32.43 58 32 02 32.43 58 32 02

Fax (fax): 32.43 58 23 76 32.43 58 23 76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BATI CENTER LEJEUNE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BATI CENTER LEJEUNE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BATI CENTER LEJEUNE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BATI CENTER LEJEUNE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BATI CENTER LEJEUNE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BATI CENTER LEJEUNE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BATI CENTER LEJEUNE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BATI CENTER LEJEUNE SA
Products information BATI CENTER LEJEUNE SA

BTW identificatienummer (tax): BE04691680908
Ondernemingsnummer: 6091064453
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Plastics - construction industry

Product categorie (product category): Plastics; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BATI CENTER LEJEUNE SA
(Get full report from official database of BE for BATI CENTER LEJEUNE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BATI CENTER LEJEUNE SA
Addition kinds of activities for BATI CENTER LEJEUNE SA

5962. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
27520802. Wikkelaars, gelithografeerd | Wrappers, lithographed
28249908. Nylonvezels | Nylon fibers
31619906. Voorbeeld gevallen | Sample cases
35230414. Melkmachines | Milking machines
36340405. Irons, elektrisch: huishouden | Irons, electric: household
73639905. Medische hulpdienst | Medical help service

Werken bij BATI CENTER LEJEUNE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BATI CENTER LEJEUNE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BATI CENTER LEJEUNE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BATI CENTER LEJEUNE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Onderhoudstechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor technische interventies bij complexe machinelijnen. - U zorgt voor het preventief en curatief onderhuid van het moderne machinepark. - U wenst te werken tijdens de nacht, dag of in een ploegensysteem. - U zorgt voor een juiste rapportering aan de verantwoordelijke.

  • Kandidaat bedrijfsleiders - Assistent bedrijfsleiders (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een doe-het-zelf zaak zoeken wij een kandidaat bedrijfsleider/assistent bedrijfsleider. Je stimuleert de medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer van de winkel en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: B FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

  • E-commerce I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

Zoek naar antwoorden van BATI CENTER LEJEUNE SA in sociale netwerken
Look for responds of BATI CENTER LEJEUNE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BATI CENTER LEJEUNE SA. Laat een reactie achter voor BATI CENTER LEJEUNE SA. BATI CENTER LEJEUNE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BATI CENTER LEJEUNE SA. Leave a respond for BATI CENTER LEJEUNE SA. BATI CENTER LEJEUNE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BATI CENTER LEJEUNE SA op de google maps. Adres en contacten BATI CENTER LEJEUNE SA
Location of BATI CENTER LEJEUNE SA on the google maps. Address and contacts of BATI CENTER LEJEUNE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BATI CENTER LEJEUNE SA BATI CENTER LEJEUNE SA: Puratos NV | Koningin Fabiola Home VZW | MANEGE DE DRIE VIJVERS | Decoux O | MY WAY SA

Other related companies as BATI CENTER LEJEUNE SA: Puratos NV | Koningin Fabiola Home VZW | MANEGE DE DRIE VIJVERS | Decoux O | MY WAY SA

BATI CENTER LEJEUNE SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BATI CENTER LEJEUNE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04691680908. Het bedrijf BATI CENTER LEJEUNE SA bevindt zich op het adres: 415, Rue Grandroute 4610 Beyne-Heusay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 248,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastics; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Plastics - construction industry.
De hoofdactiviteit van BATI CENTER LEJEUNE SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BATI CENTER LEJEUNE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BATI CENTER LEJEUNE SA, openstaande posities, locatie van BATI CENTER LEJEUNE SA op de kaart.

BATI CENTER LEJEUNE SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BATI CENTER LEJEUNE SA, company assigned to the tax number BE04691680908. The company BATI CENTER LEJEUNE SA is located at the address: 415, Rue Grandroute 4610 Beyne-Heusay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 248,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastics; Rubber and Plastics. List of products are Plastics - construction industry.
The main activity of BATI CENTER LEJEUNE SA is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BATI CENTER LEJEUNE SA is not available. You also can look at reviews of BATI CENTER LEJEUNE SA, open positions, location of BATI CENTER LEJEUNE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BATI CENTER LEJEUNE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BATI CENTER LEJEUNE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BATI CENTER LEJEUNE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BATI CENTER LEJEUNE SA, employees, financial statistics.