A B K SYSTEMS BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • A B K SYSTEMS BVBA
Private companiesCoal Mining • A B K SYSTEMS BVBA

Contactgegevens A B K SYSTEMS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A B K SYSTEMS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A B K SYSTEMS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriezone Roosberg 1 3400 Landen, België

Telefoon (phone): 32.11 88 54 83 32.11 88 54 83

Fax (fax): 32.11 88 50 20 32.11 88 50 20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A B K SYSTEMS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A B K SYSTEMS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A B K SYSTEMS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A B K SYSTEMS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A B K SYSTEMS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A B K SYSTEMS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A B K SYSTEMS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A B K SYSTEMS BVBA
Products information A B K SYSTEMS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09694305419
Ondernemingsnummer: 5246765136
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Plastics - construction industry

Product categorie (product category): Plastics; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A B K SYSTEMS BVBA
(Get full report from official database of BE for A B K SYSTEMS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A B K SYSTEMS BVBA
Addition kinds of activities for A B K SYSTEMS BVBA

226103. Decoratieve afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Decorative finishing of cotton broadwoven fabrics
311107. Industriele lederen producten | Industrial leather products
14999914. Pulpstone steengroeven | Pulpstone quarrying
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
59990201. Architectonische benodigdheden | Architectural supplies
73780000. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair

Werken bij A B K SYSTEMS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A B K SYSTEMS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A B K SYSTEMS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A B K SYSTEMS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

Zoek naar antwoorden van A B K SYSTEMS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A B K SYSTEMS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A B K SYSTEMS BVBA. Laat een reactie achter voor A B K SYSTEMS BVBA. A B K SYSTEMS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A B K SYSTEMS BVBA. Leave a respond for A B K SYSTEMS BVBA. A B K SYSTEMS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A B K SYSTEMS BVBA op de google maps. Adres en contacten A B K SYSTEMS BVBA
Location of A B K SYSTEMS BVBA on the google maps. Address and contacts of A B K SYSTEMS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A B K SYSTEMS BVBA A B K SYSTEMS BVBA: DROOPY DOG SALON | Lebrun Y | MEETJESLANDSE KREKEN | GARAGE DOUGLAS | JOSE

Other related companies as A B K SYSTEMS BVBA: DROOPY DOG SALON | Lebrun Y | MEETJESLANDSE KREKEN | GARAGE DOUGLAS | JOSE

A B K SYSTEMS BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A B K SYSTEMS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09694305419. Het bedrijf A B K SYSTEMS BVBA bevindt zich op het adres: Industriezone Roosberg 1 3400 Landen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plastics; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Plastics - construction industry.
De hoofdactiviteit van A B K SYSTEMS BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A B K SYSTEMS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A B K SYSTEMS BVBA, openstaande posities, locatie van A B K SYSTEMS BVBA op de kaart.

A B K SYSTEMS BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is A B K SYSTEMS BVBA, company assigned to the tax number BE09694305419. The company A B K SYSTEMS BVBA is located at the address: Industriezone Roosberg 1 3400 Landen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plastics; Rubber and Plastics. List of products are Plastics - construction industry.
The main activity of A B K SYSTEMS BVBA is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A B K SYSTEMS BVBA is not available. You also can look at reviews of A B K SYSTEMS BVBA, open positions, location of A B K SYSTEMS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A B K SYSTEMS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A B K SYSTEMS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A B K SYSTEMS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A B K SYSTEMS BVBA, employees, financial statistics.