PERSPEX/IMATEX

Contactgegevens PERSPEX/IMATEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PERSPEX/IMATEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

PERSPEX/IMATEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sluizenstraat 83; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 658 39 44 (+32-03 658 39 44) 03 658 39 44 (+32-03 658 39 44)

Fax (fax): 03 658 39 47 (+32-03 658 39 47) 03 658 39 47 (+32-03 658 39 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PERSPEX/IMATEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PERSPEX/IMATEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PERSPEX/IMATEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PERSPEX/IMATEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PERSPEX/IMATEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PERSPEX/IMATEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PERSPEX/IMATEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PERSPEX/IMATEX
Products information PERSPEX/IMATEX

BTW identificatienummer (tax): BE07861785888
Ondernemingsnummer: 5787292480
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 101,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Laser welding & cutting; Plastics - General

Product categorie (product category): Plastics - Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PERSPEX/IMATEX
(Get full report from official database of BE for PERSPEX/IMATEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor PERSPEX/IMATEX
Addition kinds of activities for PERSPEX/IMATEX

243600. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
20320101. Spruitjes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bean sprouts: packaged in cans, jars, etc.
26210702. Omslagpapier | Cover paper
28330205. Koffie en derivaten | Caffeine and derivatives
31310100. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
39530100. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
80990104. Plasmafeer centrum | Plasmapherous center

Werken bij PERSPEX/IMATEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PERSPEX/IMATEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PERSPEX/IMATEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PERSPEX/IMATEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

  • Lader/losser in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

  • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

  • Combifunctie Chauffeur CE - Mesttransport + Asvalttransport (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE wordt er verwacht dat je zowel asvalt als mest vervoert. Bij het mesttransport kom je terecht in boerderijomgevingen. Je moet mestputten leegtrekken, maar fysiek valt dit mee omdat de put meestal dicht bij de vrachtwagen ligt. Voor het asvalttransport rijdt je met een kipwagen waarbij het manoeuvreren belangrijk is. Dit is echter geen fysiek zware taak omdat er een zelflossend systeem voorzien is. Je start tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Je rijdt ongeveer 9 tot 10 uur per dag, maar dit kan soms meer zijn..

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • Lasser (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Diksmuide, zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser voor atelierwerk.

  • Huishoudhulp Zoersel 8u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Voor dit gezin ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van PERSPEX/IMATEX in sociale netwerken
Look for responds of PERSPEX/IMATEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor PERSPEX/IMATEX. Laat een reactie achter voor PERSPEX/IMATEX. PERSPEX/IMATEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PERSPEX/IMATEX. Leave a respond for PERSPEX/IMATEX. PERSPEX/IMATEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PERSPEX/IMATEX op de google maps. Adres en contacten PERSPEX/IMATEX
Location of PERSPEX/IMATEX on the google maps. Address and contacts of PERSPEX/IMATEX

Andere gerelateerde bedrijven als come PERSPEX/IMATEX PERSPEX/IMATEX: HAND -EN PEDICURESALON LA DIOSA | HUGO TILBORGHS | MAISON L'APOSTROPHE | SALIM KAISS | De Boever Maddy

Other related companies as PERSPEX/IMATEX: HAND -EN PEDICURESALON LA DIOSA | HUGO TILBORGHS | MAISON L'APOSTROPHE | SALIM KAISS | De Boever Maddy

PERSPEX/IMATEX is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PERSPEX/IMATEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07861785888. Het bedrijf PERSPEX/IMATEX bevindt zich op het adres: Sluizenstraat 83; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 101,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plastics - Industrial. Lijst met producten zijn Laser welding & cutting; Plastics - General.
De hoofdactiviteit van PERSPEX/IMATEX is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PERSPEX/IMATEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PERSPEX/IMATEX, openstaande posities, locatie van PERSPEX/IMATEX op de kaart.

PERSPEX/IMATEX is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PERSPEX/IMATEX, company assigned to the tax number BE07861785888. The company PERSPEX/IMATEX is located at the address: Sluizenstraat 83; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 101,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plastics - Industrial. List of products are Laser welding & cutting; Plastics - General.
The main activity of PERSPEX/IMATEX is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PERSPEX/IMATEX is not available. You also can look at reviews of PERSPEX/IMATEX, open positions, location of PERSPEX/IMATEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PERSPEX/IMATEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PERSPEX/IMATEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PERSPEX/IMATEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PERSPEX/IMATEX, employees, financial statistics.