PLEXI DECO SPRL

Contactgegevens PLEXI DECO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLEXI DECO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLEXI DECO SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Wauters 37; 5100; Namur (Jambes), België

Telefoon (phone): 081 31 13 30 (+32-081 31 13 30) 081 31 13 30 (+32-081 31 13 30)

Fax (fax): 081 31 18 80 (+32-081 31 18 80) 081 31 18 80 (+32-081 31 18 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLEXI DECO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLEXI DECO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLEXI DECO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLEXI DECO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLEXI DECO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLEXI DECO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLEXI DECO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLEXI DECO SPRL
Products information PLEXI DECO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07100158691
Ondernemingsnummer: 9370758056
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 281,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in PLEXI DECO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLEXI DECO SPRL
(Get full report from official database of BE for PLEXI DECO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLEXI DECO SPRL
Addition kinds of activities for PLEXI DECO SPRL

22580000. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
23399906. Service kleding, wasbaar: vrouwen | Service apparel, washable: women's
28349907. Poeders, farmaceutisch | Powders, pharmaceutical
30520400. Plastic riemen | Plastic belting
58120502. Restaurant, familie: onafhankelijk | Restaurant, family: independent

Werken bij PLEXI DECO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLEXI DECO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLEXI DECO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLEXI DECO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

Zoek naar antwoorden van PLEXI DECO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of PLEXI DECO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLEXI DECO SPRL. Laat een reactie achter voor PLEXI DECO SPRL. PLEXI DECO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLEXI DECO SPRL. Leave a respond for PLEXI DECO SPRL. PLEXI DECO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLEXI DECO SPRL op de google maps. Adres en contacten PLEXI DECO SPRL
Location of PLEXI DECO SPRL on the google maps. Address and contacts of PLEXI DECO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come PLEXI DECO SPRL PLEXI DECO SPRL: Ebisoft Computers | HOTEL DE LA GRAND'PLACE | HUIS JACQMAIN | DE BAST JOS | M. BEGUIN

Other related companies as PLEXI DECO SPRL: Ebisoft Computers | HOTEL DE LA GRAND'PLACE | HUIS JACQMAIN | DE BAST JOS | M. BEGUIN

PLEXI DECO SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLEXI DECO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07100158691. Het bedrijf PLEXI DECO SPRL bevindt zich op het adres: Rue Joseph Wauters 37; 5100; Namur (Jambes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 281,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastics - General. Producten gemaakt in PLEXI DECO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLEXI DECO SPRL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLEXI DECO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLEXI DECO SPRL, openstaande posities, locatie van PLEXI DECO SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PLEXI DECO SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLEXI DECO SPRL, company assigned to the tax number BE07100158691. The company PLEXI DECO SPRL is located at the address: Rue Joseph Wauters 37; 5100; Namur (Jambes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 281,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastics - General. Products created in PLEXI DECO SPRL were not found.
The main activity of PLEXI DECO SPRL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PLEXI DECO SPRL is not available. You also can look at reviews of PLEXI DECO SPRL, open positions, location of PLEXI DECO SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLEXI DECO SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLEXI DECO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLEXI DECO SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLEXI DECO SPRL, employees, financial statistics.