Plastics Cluyten & Desirant SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Plastics Cluyten & Desirant SPRL
Private companiesAgricultural Services • Plastics Cluyten & Desirant SPRL

Contactgegevens Plastics Cluyten & Desirant SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Plastics Cluyten & Desirant SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Plastics Cluyten & Desirant SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Carmes 165; 4630; Soumagne (Ayeneux), België

Telefoon (phone): 04 377 20 91 (+32-04 377 20 91) 04 377 20 91 (+32-04 377 20 91)

Fax (fax): 04 377 17 60 (+32-04 377 17 60) 04 377 17 60 (+32-04 377 17 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Plastics Cluyten & Desirant SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Plastics Cluyten & Desirant SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Plastics Cluyten & Desirant SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Plastics Cluyten & Desirant SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Plastics Cluyten & Desirant SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Plastics Cluyten & Desirant SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Plastics Cluyten & Desirant SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Plastics Cluyten & Desirant SPRL
Products information Plastics Cluyten & Desirant SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02367248535
Ondernemingsnummer: 9471832275
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Plastics Cluyten & Desirant SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Plastics Cluyten & Desirant SPRL
(Get full report from official database of BE for Plastics Cluyten & Desirant SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Plastics Cluyten & Desirant SPRL
Addition kinds of activities for Plastics Cluyten & Desirant SPRL

259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
501399. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
519103. Zaden en bollen | Seeds and bulbs
17420100. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
20139903. Gekookte vlees, van gekocht vlees | Cooked meats, from purchased meat
20969904. Rijstchips | Rice chips
39990205. Haarspeldjes | Hairpin mountings
42219904. Wol en mohair warehousing | Wool and mohair warehousing
56210000. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
73839904. Nieuwsberichten voor kranten en tijdschriften | News reporting services for newspapers and periodicals

Werken bij Plastics Cluyten & Desirant SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Plastics Cluyten & Desirant SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Plastics Cluyten & Desirant SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Plastics Cluyten & Desirant SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • Logistiek administratief bediende te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Mol is een kennispartner voor de industrie. Ze hebben een breed assortiment aan technische materialen en kunnen adviezen op maat geven. Voor de logistieke afdeling zijn we voor hen op zoek naar een gemotiveerde Logistiek, Administratief Bediende. Je zal terecht komen in een team van vijf collega's. Je takenpakket is allround en gericht op onderstaande verantwoordelijkheden: retourmeldingen naar leveranciers en de opvolging hiervan communicatie naar leveranciers en boekhouding algemene administratieve taken beheer van de mailbox

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • DAKWERKER (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van Plastics Cluyten & Desirant SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Plastics Cluyten & Desirant SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Plastics Cluyten & Desirant SPRL. Laat een reactie achter voor Plastics Cluyten & Desirant SPRL. Plastics Cluyten & Desirant SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Plastics Cluyten & Desirant SPRL. Leave a respond for Plastics Cluyten & Desirant SPRL. Plastics Cluyten & Desirant SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Plastics Cluyten & Desirant SPRL op de google maps. Adres en contacten Plastics Cluyten & Desirant SPRL
Location of Plastics Cluyten & Desirant SPRL on the google maps. Address and contacts of Plastics Cluyten & Desirant SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Plastics Cluyten & Desirant SPRL Plastics Cluyten & Desirant SPRL: VAN HELSLAND KINDERMODE | Sport-Bikes | VANDENBROUCKE BVBA | Heroes en Co | CASSIS

Other related companies as Plastics Cluyten & Desirant SPRL: VAN HELSLAND KINDERMODE | Sport-Bikes | VANDENBROUCKE BVBA | Heroes en Co | CASSIS

Plastics Cluyten & Desirant SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Plastics Cluyten & Desirant SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02367248535. Het bedrijf Plastics Cluyten & Desirant SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Carmes 165; 4630; Soumagne (Ayeneux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plastics - General. Producten gemaakt in Plastics Cluyten & Desirant SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Plastics Cluyten & Desirant SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Plastics Cluyten & Desirant SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Plastics Cluyten & Desirant SPRL, openstaande posities, locatie van Plastics Cluyten & Desirant SPRL op de kaart.

Plastics Cluyten & Desirant SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Plastics Cluyten & Desirant SPRL, company assigned to the tax number BE02367248535. The company Plastics Cluyten & Desirant SPRL is located at the address: Rue des Carmes 165; 4630; Soumagne (Ayeneux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plastics - General. Products created in Plastics Cluyten & Desirant SPRL were not found.
The main activity of Plastics Cluyten & Desirant SPRL is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Plastics Cluyten & Desirant SPRL is not available. You also can look at reviews of Plastics Cluyten & Desirant SPRL, open positions, location of Plastics Cluyten & Desirant SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Plastics Cluyten & Desirant SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Plastics Cluyten & Desirant SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Plastics Cluyten & Desirant SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Plastics Cluyten & Desirant SPRL, employees, financial statistics.