Panne-Callebaut NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Panne-Callebaut NV
Private companiesMiscellaneous Retail • Panne-Callebaut NV

Contactgegevens Panne-Callebaut NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Panne-Callebaut NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Panne-Callebaut NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hekkestraat 53; 9308; Aalst (Hofstade), België

Telefoon (phone): 053 78 55 30 (+32-053 78 55 30) 053 78 55 30 (+32-053 78 55 30)

Fax (fax): 053 78 53 86 (+32-053 78 53 86) 053 78 53 86 (+32-053 78 53 86)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Panne-Callebaut NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Panne-Callebaut NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Panne-Callebaut NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Panne-Callebaut NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Panne-Callebaut NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Panne-Callebaut NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Panne-Callebaut NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Panne-Callebaut NV
Products information Panne-Callebaut NV

BTW identificatienummer (tax): BE02077484130
Ondernemingsnummer: 7979064941
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 586,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Glass - Window & plate - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Plastics - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Panne-Callebaut NV
(Get full report from official database of BE for Panne-Callebaut NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Panne-Callebaut NV
Addition kinds of activities for Panne-Callebaut NV

251100. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
581201. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants
32110000. Vlakglas | Flat glass
34659903. Hub caps, auto: gestempeld metaal | Hub caps, automobile: stamped metal
38290302. Opstelinstrumenten en machines: t-square, template, etc. | Drafting instruments and machines: t-square, template, etc.
39440601. Vliegtuigen, speelgoed | Airplanes, toy
50880305. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
76991703. Baksteenreiniging | Brick cleaning
86210102. Gezondheidsvereniging | Health association

Werken bij Panne-Callebaut NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Panne-Callebaut NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Panne-Callebaut NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Panne-Callebaut NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Boekhouder voor marktleider te Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Boekhouder voor een bedrijf in het trendy Antwerpen-Zuid. Onze klant is marktleider binnen zijn sector en is gelegen in het trendy Antwerpen-Zuid. Je komt terecht in een hecht en dynamisch team dat popelt om jou te ontmoeten. De werkplek is vlot bereikbaar en er voldoende parkeergelegenheid. Als Boekhouder zijn dit jouw verantwoordelijkheden: Je boekt de aankoop-, verkoopfacturen en banken in Je beheert de Amex-afrekeningen Je neemt het debiteurenbeheer op jou Je verzorgt de btw-aangiften Je staat in voor de maandafsluiting Je verricht de betalingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

  • Huishoudhulp/Poetshulp Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Kinderverzorgende (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

Zoek naar antwoorden van Panne-Callebaut NV in sociale netwerken
Look for responds of Panne-Callebaut NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Panne-Callebaut NV. Laat een reactie achter voor Panne-Callebaut NV. Panne-Callebaut NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Panne-Callebaut NV. Leave a respond for Panne-Callebaut NV. Panne-Callebaut NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Panne-Callebaut NV op de google maps. Adres en contacten Panne-Callebaut NV
Location of Panne-Callebaut NV on the google maps. Address and contacts of Panne-Callebaut NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Panne-Callebaut NV Panne-Callebaut NV: Staels A | ERIC TAMISE | EMBOURG PNEU SERVICE | K?hrs Woodloc | Schol J-P

Other related companies as Panne-Callebaut NV: Staels A | ERIC TAMISE | EMBOURG PNEU SERVICE | K?hrs Woodloc | Schol J-P

Panne-Callebaut NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Panne-Callebaut NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02077484130. Het bedrijf Panne-Callebaut NV bevindt zich op het adres: Hekkestraat 53; 9308; Aalst (Hofstade). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 586,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plastics - General. Lijst met producten zijn Glass - Window & plate - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Panne-Callebaut NV is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Panne-Callebaut NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Panne-Callebaut NV, openstaande posities, locatie van Panne-Callebaut NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Panne-Callebaut NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Panne-Callebaut NV, company assigned to the tax number BE02077484130. The company Panne-Callebaut NV is located at the address: Hekkestraat 53; 9308; Aalst (Hofstade). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 586,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plastics - General. List of products are Glass - Window & plate - Mfg. & Whol..
The main activity of Panne-Callebaut NV is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Panne-Callebaut NV is not available. You also can look at reviews of Panne-Callebaut NV, open positions, location of Panne-Callebaut NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Panne-Callebaut NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Panne-Callebaut NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Panne-Callebaut NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Panne-Callebaut NV, employees, financial statistics.