VANWYMELBEKE BVBA

Contactgegevens VANWYMELBEKE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANWYMELBEKE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANWYMELBEKE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomststraat 30A; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 15 90; 0475 39 76 95 (+32-056 22 15 90; 0475 39 76 95) 056 22 15 90; 0475 39 76 95 (+32-056 22 15 90; 0475 39 76 95)

Fax (fax): 056 25 97 06 (+32-056 25 97 06) 056 25 97 06 (+32-056 25 97 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANWYMELBEKE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANWYMELBEKE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANWYMELBEKE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANWYMELBEKE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANWYMELBEKE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANWYMELBEKE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANWYMELBEKE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANWYMELBEKE BVBA
Products information VANWYMELBEKE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08082061767
Ondernemingsnummer: 4832031250
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 221,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Cupolas - Skylight; Contractors - Roofing; Windows

Product categorie (product category): Plastics - Building industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANWYMELBEKE BVBA
(Get full report from official database of BE for VANWYMELBEKE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANWYMELBEKE BVBA
Addition kinds of activities for VANWYMELBEKE BVBA

253104. Stadionmeubilair | Stadium furniture
09190100. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
33130206. ferrotitanium | Ferrotitanium
36410110. Buizen, elektrisch licht | Tubes, electric light
38290404. Machines voor vermoeidheidsproeven, industrieel: mechanisch | Fatigue testing machines, industrial: mechanical
73830000. Nieuws syndicaten | News syndicates

Werken bij VANWYMELBEKE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANWYMELBEKE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANWYMELBEKE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANWYMELBEKE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

  • Patissier (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Studentenjob

    wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

  • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIAVERA

    Type: Studentenjob

    The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van VANWYMELBEKE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VANWYMELBEKE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANWYMELBEKE BVBA. Laat een reactie achter voor VANWYMELBEKE BVBA. VANWYMELBEKE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANWYMELBEKE BVBA. Leave a respond for VANWYMELBEKE BVBA. VANWYMELBEKE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANWYMELBEKE BVBA op de google maps. Adres en contacten VANWYMELBEKE BVBA
Location of VANWYMELBEKE BVBA on the google maps. Address and contacts of VANWYMELBEKE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VANWYMELBEKE BVBA VANWYMELBEKE BVBA: Coussement F | BOERKE BUELENS | Noordzeeparken | VANMANSHOVEN | C. DIELS

Other related companies as VANWYMELBEKE BVBA: Coussement F | BOERKE BUELENS | Noordzeeparken | VANMANSHOVEN | C. DIELS

VANWYMELBEKE BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANWYMELBEKE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08082061767. Het bedrijf VANWYMELBEKE BVBA bevindt zich op het adres: Toekomststraat 30A; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 221,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastics - Building industry. Lijst met producten zijn Cupolas - Skylight; Contractors - Roofing; Windows.
De hoofdactiviteit van VANWYMELBEKE BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANWYMELBEKE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANWYMELBEKE BVBA, openstaande posities, locatie van VANWYMELBEKE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANWYMELBEKE BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANWYMELBEKE BVBA, company assigned to the tax number BE08082061767. The company VANWYMELBEKE BVBA is located at the address: Toekomststraat 30A; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 221,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastics - Building industry. List of products are Cupolas - Skylight; Contractors - Roofing; Windows.
The main activity of VANWYMELBEKE BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANWYMELBEKE BVBA is not available. You also can look at reviews of VANWYMELBEKE BVBA, open positions, location of VANWYMELBEKE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANWYMELBEKE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANWYMELBEKE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANWYMELBEKE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANWYMELBEKE BVBA, employees, financial statistics.