EDDY VERMEERSCH

Particuliere bedrijvenWatervervoer • EDDY VERMEERSCH
Private companiesWater Transportation • EDDY VERMEERSCH

Contactgegevens EDDY VERMEERSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDY VERMEERSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDY VERMEERSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PALEIZENSTRAAT 127; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22159919 (+32-22159919) 22159919 (+32-22159919)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDY VERMEERSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDY VERMEERSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDY VERMEERSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDY VERMEERSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDY VERMEERSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDY VERMEERSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDY VERMEERSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDY VERMEERSCH
Products information EDDY VERMEERSCH

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in EDDY VERMEERSCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDY VERMEERSCH
(Get full report from official database of BE for EDDY VERMEERSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDY VERMEERSCH
Addition kinds of activities for EDDY VERMEERSCH

14990203. Phlogopiet mijnbouw | Phlogopite mining
16230300. Water- en riolering | Water and sewer line construction
20510202. Cakes, bakkerij: behalve bevroren | Cakes, bakery: except frozen
35450202. Tellers en afzuigboorcombinaties | Countersinks and countersink drill combinations
39990505. Sigarettenaanstekers, behalve edelmetaal | Cigarette lighters, except precious metal
87210101. Gecertificeerde publieke accountant | Certified public accountant

Werken bij EDDY VERMEERSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDY VERMEERSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDY VERMEERSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDY VERMEERSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Bijlesgever Java (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student FItness-onthaal (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BOOM - FIT

    Type: Studentenjob

    Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

  • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: INAGRAS

    Type: Vaste Job

    Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van EDDY VERMEERSCH in sociale netwerken
Look for responds of EDDY VERMEERSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDY VERMEERSCH. Laat een reactie achter voor EDDY VERMEERSCH. EDDY VERMEERSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDY VERMEERSCH. Leave a respond for EDDY VERMEERSCH. EDDY VERMEERSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDY VERMEERSCH op de google maps. Adres en contacten EDDY VERMEERSCH
Location of EDDY VERMEERSCH on the google maps. Address and contacts of EDDY VERMEERSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDY VERMEERSCH EDDY VERMEERSCH: SHELL | Fabrex S.A. | KOLENBOEREKE ('T)-RAUS F | Van Rysselberghe Sabine | LUCIEN DE MAEYER

Other related companies as EDDY VERMEERSCH: SHELL | Fabrex S.A. | KOLENBOEREKE ('T)-RAUS F | Van Rysselberghe Sabine | LUCIEN DE MAEYER

EDDY VERMEERSCH is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDY VERMEERSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf EDDY VERMEERSCH bevindt zich op het adres: PALEIZENSTRAAT 127; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in EDDY VERMEERSCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDDY VERMEERSCH is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDY VERMEERSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDY VERMEERSCH, openstaande posities, locatie van EDDY VERMEERSCH op de kaart.

EDDY VERMEERSCH is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDY VERMEERSCH, company assigned to the tax number BE08303985595. The company EDDY VERMEERSCH is located at the address: PALEIZENSTRAAT 127; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in EDDY VERMEERSCH were not found.
The main activity of EDDY VERMEERSCH is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDY VERMEERSCH is not available. You also can look at reviews of EDDY VERMEERSCH, open positions, location of EDDY VERMEERSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDY VERMEERSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDY VERMEERSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDY VERMEERSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDY VERMEERSCH, employees, financial statistics.