DJIEBIE

Contactgegevens DJIEBIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DJIEBIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DJIEBIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomsesteenweg 20; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 235 64 36 (+32-03 235 64 36) 03 235 64 36 (+32-03 235 64 36)

Fax (fax): 03 235 17 65 (+32-03 235 17 65) 03 235 17 65 (+32-03 235 17 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DJIEBIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DJIEBIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DJIEBIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DJIEBIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DJIEBIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DJIEBIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DJIEBIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DJIEBIE
Products information DJIEBIE

BTW identificatienummer (tax): BE05977905273
Ondernemingsnummer: 7257537841
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Office supplies - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Plasticizing machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DJIEBIE
(Get full report from official database of BE for DJIEBIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DJIEBIE
Addition kinds of activities for DJIEBIE

2074. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
251503. Slaapmeubilair | Sleep furniture
401100. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
20229901. Imitatiekaas | Imitation cheese
24210402. Sneeuw hek lath | Snow fence lath
33569903. Tungsten, basisvormen | Tungsten, basic shapes
38619900. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec
50889902. katrollen | Pulleys
87320202. Sociologisch onderzoek | Sociological research

Werken bij DJIEBIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DJIEBIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DJIEBIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DJIEBIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser sta je in voor volgende taken: - Het lassen monteren van trappen, balustrades, ... - Plaatsen van de constructies bij klanten.

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Teamleader (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van DJIEBIE in sociale netwerken
Look for responds of DJIEBIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DJIEBIE. Laat een reactie achter voor DJIEBIE. DJIEBIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DJIEBIE. Leave a respond for DJIEBIE. DJIEBIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DJIEBIE op de google maps. Adres en contacten DJIEBIE
Location of DJIEBIE on the google maps. Address and contacts of DJIEBIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DJIEBIE DJIEBIE: Docquier Marc | Royal Diamond Cutters | PAUWELS STEFAAN | IRIS | TUINDECOR

Other related companies as DJIEBIE: Docquier Marc | Royal Diamond Cutters | PAUWELS STEFAAN | IRIS | TUINDECOR

DJIEBIE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DJIEBIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05977905273. Het bedrijf DJIEBIE bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 20; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plasticizing machines. Lijst met producten zijn Office supplies - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van DJIEBIE is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DJIEBIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DJIEBIE, openstaande posities, locatie van DJIEBIE op de kaart.

DJIEBIE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DJIEBIE, company assigned to the tax number BE05977905273. The company DJIEBIE is located at the address: Boomsesteenweg 20; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plasticizing machines. List of products are Office supplies - Mfg. & Whol..
The main activity of DJIEBIE is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DJIEBIE is not available. You also can look at reviews of DJIEBIE, open positions, location of DJIEBIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DJIEBIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DJIEBIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DJIEBIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DJIEBIE, employees, financial statistics.