D'hondt Alfons B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • D'hondt Alfons B.V.B.A.
Private companiesAgricultural Services • D'hondt Alfons B.V.B.A.

Contactgegevens D'hondt Alfons B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'hondt Alfons B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'hondt Alfons B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spinnerslaan 1 9160 Lokeren, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'hondt Alfons B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'hondt Alfons B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'hondt Alfons B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'hondt Alfons B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'hondt Alfons B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'hondt Alfons B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'hondt Alfons B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'hondt Alfons B.V.B.A.
Products information D'hondt Alfons B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05176177978
Ondernemingsnummer: 6369018554
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 355,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Post-forming veneers; Postforming elements

Product categorie (product category): Plastic Woods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'hondt Alfons B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for D'hondt Alfons B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'hondt Alfons B.V.B.A.
Addition kinds of activities for D'hondt Alfons B.V.B.A.

399909. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
22111103. Schorsdoek, katoen | Bark cloth, cotton
24310702. Porch werk, hout | Porch work, wood
25140601. Tuinmeubilair, metaal | Garden furniture, metal
28690305. Esters van ftaalzuuranhydride | Esters of phthalic anhydride
28699915. enzymen | Enzymes
72310201. Schoonheidscultuurschool | Beauty culture school

Werken bij D'hondt Alfons B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'hondt Alfons B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'hondt Alfons B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'hondt Alfons B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van D'hondt Alfons B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of D'hondt Alfons B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'hondt Alfons B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor D'hondt Alfons B.V.B.A.. D'hondt Alfons B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'hondt Alfons B.V.B.A.. Leave a respond for D'hondt Alfons B.V.B.A.. D'hondt Alfons B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'hondt Alfons B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten D'hondt Alfons B.V.B.A.
Location of D'hondt Alfons B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of D'hondt Alfons B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come D'hondt Alfons B.V.B.A. D'hondt Alfons B.V.B.A.: PATRICK ZWAENEPOEL | PATRICK FLEURQUIN | DE VOGELENZANG | Charton A | SOINS BRABANT WALLON

Other related companies as D'hondt Alfons B.V.B.A.: PATRICK ZWAENEPOEL | PATRICK FLEURQUIN | DE VOGELENZANG | Charton A | SOINS BRABANT WALLON

D'hondt Alfons B.V.B.A. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'hondt Alfons B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05176177978. Het bedrijf D'hondt Alfons B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Spinnerslaan 1 9160 Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 355,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastic Woods. Lijst met producten zijn Post-forming veneers; Postforming elements.
De hoofdactiviteit van D'hondt Alfons B.V.B.A. is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'hondt Alfons B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'hondt Alfons B.V.B.A., openstaande posities, locatie van D'hondt Alfons B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D'hondt Alfons B.V.B.A. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'hondt Alfons B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05176177978. The company D'hondt Alfons B.V.B.A. is located at the address: Spinnerslaan 1 9160 Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 355,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastic Woods. List of products are Post-forming veneers; Postforming elements.
The main activity of D'hondt Alfons B.V.B.A. is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D'hondt Alfons B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of D'hondt Alfons B.V.B.A., open positions, location of D'hondt Alfons B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'hondt Alfons B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'hondt Alfons B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'hondt Alfons B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'hondt Alfons B.V.B.A., employees, financial statistics.