Belcopur NV

Contactgegevens Belcopur NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belcopur NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belcopur NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europark 2015 3530 Houthalen, België

Telefoon (phone): 12 (+32-12) 12 (+32-12)

Fax (fax): 12 (+32-12) 12 (+32-12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belcopur NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belcopur NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belcopur NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belcopur NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belcopur NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belcopur NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belcopur NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belcopur NV
Products information Belcopur NV

BTW identificatienummer (tax): BE07471771240
Ondernemingsnummer: 2114562988
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 387,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Plastic window profiles

Product categorie (product category): Plastic Window Profiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belcopur NV
(Get full report from official database of BE for Belcopur NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belcopur NV
Addition kinds of activities for Belcopur NV

358201. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
573500. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
16110206. Stoepconstructie | Sidewalk construction
20990104. Sorghumensiroop, voor zoetstoffen | Sorghum syrups, for sweetening
59419900. Sportartikelen en fietswinkels, niet inbegrepen | Sporting goods and bicycle shops, nec

Werken bij Belcopur NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belcopur NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belcopur NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belcopur NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hingene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HINGENE)

    Regio: HINGENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student gezocht op maandag en donderdag / Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student maar je hebt niet alle dagen les? Wil je daarnaast nog iets bijverdienen? Dan is SYNERGIE eventueel op zoek naar jou! Wij zoeken een student voor uitpak en kassa in een supermarkt en dit op maandag en/of donderdag van 16u tot 19u.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Belcopur NV in sociale netwerken
Look for responds of Belcopur NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belcopur NV. Laat een reactie achter voor Belcopur NV. Belcopur NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belcopur NV. Leave a respond for Belcopur NV. Belcopur NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belcopur NV op de google maps. Adres en contacten Belcopur NV
Location of Belcopur NV on the google maps. Address and contacts of Belcopur NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Belcopur NV Belcopur NV: FORTIS | INSTITUUT THALGOFIT | CELLIER & EPICURE (LE) | Schoukens Anne | Antwerp Stevedoring International

Other related companies as Belcopur NV: FORTIS | INSTITUUT THALGOFIT | CELLIER & EPICURE (LE) | Schoukens Anne | Antwerp Stevedoring International

Belcopur NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belcopur NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07471771240. Het bedrijf Belcopur NV bevindt zich op het adres: Europark 2015 3530 Houthalen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 387,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastic Window Profiles. Lijst met producten zijn Plastic window profiles.
De hoofdactiviteit van Belcopur NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belcopur NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belcopur NV, openstaande posities, locatie van Belcopur NV op de kaart.

Belcopur NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belcopur NV, company assigned to the tax number BE07471771240. The company Belcopur NV is located at the address: Europark 2015 3530 Houthalen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 387,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastic Window Profiles. List of products are Plastic window profiles.
The main activity of Belcopur NV is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Belcopur NV is not available. You also can look at reviews of Belcopur NV, open positions, location of Belcopur NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belcopur NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belcopur NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belcopur NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belcopur NV, employees, financial statistics.