COENE M & D

Contactgegevens COENE M & D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COENE M & D: address, phone, fax, email, website, opening hours

COENE M & D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beekstraat 97A; 8730; Beernem (Oedelem), België

Telefoon (phone): 050 35 85 78; 050 79 00 80 (+32-050 35 85 78; 050 79 00 80) 050 35 85 78; 050 79 00 80 (+32-050 35 85 78; 050 79 00 80)

Fax (fax): 050 35 85 78; 050 79 14 31 (+32-050 35 85 78; 050 79 14 31) 050 35 85 78; 050 79 14 31 (+32-050 35 85 78; 050 79 14 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COENE M & D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COENE M & D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COENE M & D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COENE M & D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COENE M & D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COENE M & D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COENE M & D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COENE M & D
Products information COENE M & D

BTW identificatienummer (tax): BE06037231445
Ondernemingsnummer: 9311981201
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in COENE M & D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plants and flowers - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COENE M & D
(Get full report from official database of BE for COENE M & D)

Aanvulling soorten activiteiten voor COENE M & D
Addition kinds of activities for COENE M & D

6141. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
24310401. Markten, hout | Awnings, wood
25150204. Kinderbedden, samengesteld | Cot springs, assembled
25990203. Carts, restaurant apparatuur | Carts, restaurant equipment
26790503. Doilies, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Doilies, paper: made from purchased material
34430104. Cryogene tanks, voor vloeistoffen en gassen | Cryogenic tanks, for liquids and gases
35560213. Sifters, eten | Sifters, food
94410102. Sociale administratie, overheid | Social security administration, government

Werken bij COENE M & D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COENE M & D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COENE M & D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COENE M & D. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • Projectleider hout (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode, zijn wij op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - Je staat in voor de opvolging van kleine en grote projecten - Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werf - Je staat in voor opmetingen - Je plaatst bestellingen - Je neemt deel aan werfvergaderingen - Je werkt productietekeningen uit - Je volgt de plaatsing op - Je staat in voor de nacalculatie

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • LESGEVER ZWEMMEN/REDDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen en redden op 7 november in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 13:00-15:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

Zoek naar antwoorden van COENE M & D in sociale netwerken
Look for responds of COENE M & D in social networks

Lees alle opmerkingen voor COENE M & D. Laat een reactie achter voor COENE M & D. COENE M & D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COENE M & D. Leave a respond for COENE M & D. COENE M & D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COENE M & D op de google maps. Adres en contacten COENE M & D
Location of COENE M & D on the google maps. Address and contacts of COENE M & D

Andere gerelateerde bedrijven als come COENE M & D COENE M & D: Bayart Charles | DEVADDER AGRI | PARIDAENS | BRUNO FACCENDA | Jean-Luc Lognay

Other related companies as COENE M & D: Bayart Charles | DEVADDER AGRI | PARIDAENS | BRUNO FACCENDA | Jean-Luc Lognay

COENE M & D is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COENE M & D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06037231445. Het bedrijf COENE M & D bevindt zich op het adres: Beekstraat 97A; 8730; Beernem (Oedelem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 463,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plants and flowers - Rental. Producten gemaakt in COENE M & D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COENE M & D is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COENE M & D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COENE M & D, openstaande posities, locatie van COENE M & D op de kaart.

COENE M & D is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is COENE M & D, company assigned to the tax number BE06037231445. The company COENE M & D is located at the address: Beekstraat 97A; 8730; Beernem (Oedelem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 463,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plants and flowers - Rental. Products created in COENE M & D were not found.
The main activity of COENE M & D is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COENE M & D is not available. You also can look at reviews of COENE M & D, open positions, location of COENE M & D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COENE M & D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COENE M & D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COENE M & D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COENE M & D, employees, financial statistics.