ROBRECHT DE MOOR

Contactgegevens ROBRECHT DE MOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBRECHT DE MOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBRECHT DE MOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOUTERSTRAAT 12; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 92526795 (+32-92526795) 92526795 (+32-92526795)

Fax (fax): +32 (53) 362-35-84 +32 (53) 362-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBRECHT DE MOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBRECHT DE MOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBRECHT DE MOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBRECHT DE MOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBRECHT DE MOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBRECHT DE MOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBRECHT DE MOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBRECHT DE MOOR
Products information ROBRECHT DE MOOR

BTW identificatienummer (tax): BE03170074462
Ondernemingsnummer: 4565063476
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Plantes, Fleurs.

Product categorie (product category): Plantes and fleurs P茅pini茅ristes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBRECHT DE MOOR
(Get full report from official database of BE for ROBRECHT DE MOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBRECHT DE MOOR
Addition kinds of activities for ROBRECHT DE MOOR

866102. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations
17310401. Toegangscontrolesystemen specialisatie | Access control systems specialization
17990501. Schoonmaken van gebouw exterieurs, nec | Cleaning building exteriors, nec
22110402. Duvetyn, katoen | Duvetyn, cotton
22610209. Waterafstotend afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Water repellency finishing of cotton broadwoven fabrics
38250303. Huidige meetapparatuur, niet inbegrepen | Current measuring equipment, nec
57340202. Magnetische schijven | Magnetic disks
72991000. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services
86610121. Diverse kerkgenootschap | Miscellaneous denomination church

Werken bij ROBRECHT DE MOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBRECHT DE MOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBRECHT DE MOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBRECHT DE MOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

  • Technisch Ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672952-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als ontwerper? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een gedreven Technisch Ontwerper. Als Ontwerper voer je als lid van het projectteam het tekenwerk en eventueel rekenwerk uit voor nieuwe installaties, productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: het maken van layout modellen in 3D van compleet nieuwe installaties (Greenfield) of van bestaande installaties die worden omgebouwd het uitdetailleren van specifieke installaties in 3D het maken van isometrische tekeningen van de procesleidingen en/of utiliteitsleidingen het maken van de staalplannen en het uitdetailleren van mechanische componenten je krijgt ondersteuning van de projectingenieurs en werkt hun berekeningen en ideeën uit tot bruikbare ontwerpen je speelt vlot in op veranderingen in projecten en planning je neemt initiatief ter verbetering van bestaande werkwijzen Op langere termijn is er ook de mogelijkheid om verder door te groeien naar de functie Project Engineer.

Zoek naar antwoorden van ROBRECHT DE MOOR in sociale netwerken
Look for responds of ROBRECHT DE MOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBRECHT DE MOOR. Laat een reactie achter voor ROBRECHT DE MOOR. ROBRECHT DE MOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBRECHT DE MOOR. Leave a respond for ROBRECHT DE MOOR. ROBRECHT DE MOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBRECHT DE MOOR op de google maps. Adres en contacten ROBRECHT DE MOOR
Location of ROBRECHT DE MOOR on the google maps. Address and contacts of ROBRECHT DE MOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBRECHT DE MOOR ROBRECHT DE MOOR: AUTOCENTER COOMAN | BUREAU DE MUNCK | Vandenberghe Katrien | KAREL FEYENS | MOUSE DESIGN

Other related companies as ROBRECHT DE MOOR: AUTOCENTER COOMAN | BUREAU DE MUNCK | Vandenberghe Katrien | KAREL FEYENS | MOUSE DESIGN

ROBRECHT DE MOOR is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBRECHT DE MOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03170074462. Het bedrijf ROBRECHT DE MOOR bevindt zich op het adres: KOUTERSTRAAT 12; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 574,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plantes and fleurs P茅pini茅ristes. Lijst met producten zijn Produits: Plantes, Fleurs..
De hoofdactiviteit van ROBRECHT DE MOOR is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBRECHT DE MOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBRECHT DE MOOR, openstaande posities, locatie van ROBRECHT DE MOOR op de kaart.

ROBRECHT DE MOOR is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBRECHT DE MOOR, company assigned to the tax number BE03170074462. The company ROBRECHT DE MOOR is located at the address: KOUTERSTRAAT 12; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 574,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plantes and fleurs P茅pini茅ristes. List of products are Produits: Plantes, Fleurs..
The main activity of ROBRECHT DE MOOR is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBRECHT DE MOOR is not available. You also can look at reviews of ROBRECHT DE MOOR, open positions, location of ROBRECHT DE MOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBRECHT DE MOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBRECHT DE MOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBRECHT DE MOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBRECHT DE MOOR, employees, financial statistics.