DOUTRELEAU ANNE

Contactgegevens DOUTRELEAU ANNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOUTRELEAU ANNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOUTRELEAU ANNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE SUCY 2; 4130; ESNEUX, België

Telefoon (phone): 43882757 (+32-43882757) 43882757 (+32-43882757)

Fax (fax): +32 (50) 803-17-44 +32 (50) 803-17-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOUTRELEAU ANNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOUTRELEAU ANNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOUTRELEAU ANNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOUTRELEAU ANNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOUTRELEAU ANNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOUTRELEAU ANNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOUTRELEAU ANNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOUTRELEAU ANNE
Products information DOUTRELEAU ANNE

BTW identificatienummer (tax): BE02296936035
Ondernemingsnummer: 2370269775
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DOUTRELEAU ANNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOUTRELEAU ANNE
(Get full report from official database of BE for DOUTRELEAU ANNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOUTRELEAU ANNE
Addition kinds of activities for DOUTRELEAU ANNE

3144. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
353400. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
22111109. Friezette, katoen | Friezette, cotton
24990103. Kledinghangers, hout | Garment hangers, wood
39490605. Waterskiën apparatuur en benodigdheden, behalve ski's | Water skiing equipment and supplies, except skis
47890202. Zaalauto diensten | Parlor car services

Werken bij DOUTRELEAU ANNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOUTRELEAU ANNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOUTRELEAU ANNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOUTRELEAU ANNE. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Productieoperator (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je taken bestaan uit: het besturen van een modern computergestuurd machinepark je zorgt voor correcte uitvoering van technische richtlijnen je controleerd in samenspraak met de verantwoordelijke de kwaliteit van het product

  • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Wijnegem, Schilde en Brecht (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Brecht en Sint-Job.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent voor Hema Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waregem zoekt student die beschikbaarheden tijdens de week tijdens het schooljaar

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Vivid Resourcing - Windows Server Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Overall role purpose The Windows Server Engineer is part of the Windows Server/VMware department, which is itself a department within IT. The Windows Server/VMware department provides design, monitoring, operation and implementation of Windows backend and vSphere based services. Ensuring optimum availability, disaster recovery, security and performance of the infrastructure within a global scope. Duties Guarantee the seamless availability of our infrastructure portfolio in a complex and dynamic environment. Providing and supporting services on a global scale, while adhering to technical standards and strict company security guidelines. Execute specialized tasks involved in designing, installing and maintaining Windows & VMware servers located at the clients main Data Centers. This in order to provide global customers a fully operational environment for the hosted business applications at the highest availability rate, featuring the best cost/benefit ratio with minimum. - Note: The design element is particularly crucial to this project, someone who has recent experience in designing infrastructure related to the Microsoft Windows services Design and control the implementation of Windows & VMware backend services to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term. Document all implementation processes & administration tasks. Requirements Thorough knowledge of Windows Server, Windows Failover Clustering and their related environments. Thorough knowledge of Active Directory. Excellent experience in 3rd line support engineering Awareness of security standards. Min. 5 years' of Infra IT experience. You have good communication and planning skills You are fluent in English (spoken and written) Details Start Date: Immediate Location: Brussels Rate: Negotiable, depending on experience with Clustering and high level design on 3rd line engineering If you are interested, interviews can be scheduled immediately.

Zoek naar antwoorden van DOUTRELEAU ANNE in sociale netwerken
Look for responds of DOUTRELEAU ANNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOUTRELEAU ANNE. Laat een reactie achter voor DOUTRELEAU ANNE. DOUTRELEAU ANNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOUTRELEAU ANNE. Leave a respond for DOUTRELEAU ANNE. DOUTRELEAU ANNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOUTRELEAU ANNE op de google maps. Adres en contacten DOUTRELEAU ANNE
Location of DOUTRELEAU ANNE on the google maps. Address and contacts of DOUTRELEAU ANNE

Andere gerelateerde bedrijven als come DOUTRELEAU ANNE DOUTRELEAU ANNE: NOEL VOET | Geert Schelstraete BVBA | MARJOLEIN | A.G.T. | TBO sprl

Other related companies as DOUTRELEAU ANNE: NOEL VOET | Geert Schelstraete BVBA | MARJOLEIN | A.G.T. | TBO sprl

DOUTRELEAU ANNE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOUTRELEAU ANNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02296936035. Het bedrijf DOUTRELEAU ANNE bevindt zich op het adres: PLACE SUCY 2; 4130; ESNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in DOUTRELEAU ANNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOUTRELEAU ANNE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOUTRELEAU ANNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOUTRELEAU ANNE, openstaande posities, locatie van DOUTRELEAU ANNE op de kaart.

DOUTRELEAU ANNE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOUTRELEAU ANNE, company assigned to the tax number BE02296936035. The company DOUTRELEAU ANNE is located at the address: PLACE SUCY 2; 4130; ESNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in DOUTRELEAU ANNE were not found.
The main activity of DOUTRELEAU ANNE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DOUTRELEAU ANNE is not available. You also can look at reviews of DOUTRELEAU ANNE, open positions, location of DOUTRELEAU ANNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOUTRELEAU ANNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOUTRELEAU ANNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOUTRELEAU ANNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOUTRELEAU ANNE, employees, financial statistics.