VAN CAUWENBERGHE L

Contactgegevens VAN CAUWENBERGHE L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN CAUWENBERGHE L: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN CAUWENBERGHE L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSSTRAAT 153; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 93628142 (+32-93628142) 93628142 (+32-93628142)

Fax (fax): +32 (10) 957-42-64 +32 (10) 957-42-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN CAUWENBERGHE L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN CAUWENBERGHE L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN CAUWENBERGHE L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN CAUWENBERGHE L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN CAUWENBERGHE L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN CAUWENBERGHE L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN CAUWENBERGHE L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN CAUWENBERGHE L
Products information VAN CAUWENBERGHE L

BTW identificatienummer (tax): BE03412048339
Ondernemingsnummer: 6152862548
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Fleurs, Plantes.

Product categorie (product category): Plantes and fleurs Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN CAUWENBERGHE L
(Get full report from official database of BE for VAN CAUWENBERGHE L)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN CAUWENBERGHE L
Addition kinds of activities for VAN CAUWENBERGHE L

5083. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
13819901. Richting boorolie en gasputten | Directional drilling oil and gas wells
30890608. Injectie gegoten afgewerkte kunststofproducten, niet inbegrepen | Injection molded finished plastics products, nec
50510100. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
56210100. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores

Werken bij VAN CAUWENBERGHE L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN CAUWENBERGHE L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN CAUWENBERGHE L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN CAUWENBERGHE L. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

  • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

  • Spontane sollicitatie vervangingsopdrachten schoonmaak regio Kempen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaakpersoneel voor vervangingsopdrachten in verschillende vestigingen (bedrijven, scholen,...) regio Kempen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt hierbij allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 11 en/of ‘s avonds tussen 15u en 21u. De meeste vacatures zijn deeltijds.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van VAN CAUWENBERGHE L in sociale netwerken
Look for responds of VAN CAUWENBERGHE L in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN CAUWENBERGHE L. Laat een reactie achter voor VAN CAUWENBERGHE L. VAN CAUWENBERGHE L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN CAUWENBERGHE L. Leave a respond for VAN CAUWENBERGHE L. VAN CAUWENBERGHE L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN CAUWENBERGHE L op de google maps. Adres en contacten VAN CAUWENBERGHE L
Location of VAN CAUWENBERGHE L on the google maps. Address and contacts of VAN CAUWENBERGHE L

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN CAUWENBERGHE L VAN CAUWENBERGHE L: RAPHAEL GEEROMS | Marcom | Link-O BVBA | Butaye M | Vanbellegen D

Other related companies as VAN CAUWENBERGHE L: RAPHAEL GEEROMS | Marcom | Link-O BVBA | Butaye M | Vanbellegen D

VAN CAUWENBERGHE L is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN CAUWENBERGHE L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03412048339. Het bedrijf VAN CAUWENBERGHE L bevindt zich op het adres: BOSSSTRAAT 153; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plantes and fleurs Gr. Lijst met producten zijn Produits: Fleurs, Plantes..
De hoofdactiviteit van VAN CAUWENBERGHE L is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN CAUWENBERGHE L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN CAUWENBERGHE L, openstaande posities, locatie van VAN CAUWENBERGHE L op de kaart.

VAN CAUWENBERGHE L is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN CAUWENBERGHE L, company assigned to the tax number BE03412048339. The company VAN CAUWENBERGHE L is located at the address: BOSSSTRAAT 153; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plantes and fleurs Gr. List of products are Produits: Fleurs, Plantes..
The main activity of VAN CAUWENBERGHE L is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN CAUWENBERGHE L is not available. You also can look at reviews of VAN CAUWENBERGHE L, open positions, location of VAN CAUWENBERGHE L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN CAUWENBERGHE L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN CAUWENBERGHE L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN CAUWENBERGHE L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN CAUWENBERGHE L, employees, financial statistics.