FLOREAC

Contactgegevens FLOREAC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOREAC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOREAC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 111; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93535353 (+32-93535353) 93535353 (+32-93535353)

Fax (fax): +32 (81) 625-88-20 +32 (81) 625-88-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOREAC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOREAC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOREAC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOREAC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOREAC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOREAC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOREAC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOREAC
Products information FLOREAC

BTW identificatienummer (tax): BE01980255126
Ondernemingsnummer: 7862060546
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Fleurs, Plantes.

Product categorie (product category): Plantes and fleurs Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOREAC
(Get full report from official database of BE for FLOREAC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOREAC
Addition kinds of activities for FLOREAC

382906. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
616300. Lening makelaars | Loan brokers
35420100. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
36510117. Opnamemachines, behalve dicteren en telefoongesprekken | Recording machines, except dictation and telephone answering
51220204. Toilet preparaten | Toilet preparations
63510201. Fidelity aansprakelijkheidsverzekering | Fidelity responsibility insurance
73810201. Detective agency | Detective agency

Werken bij FLOREAC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOREAC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOREAC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOREAC. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Calculator deeltijds (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MELSBROEK - PERK – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

Zoek naar antwoorden van FLOREAC in sociale netwerken
Look for responds of FLOREAC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOREAC. Laat een reactie achter voor FLOREAC. FLOREAC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOREAC. Leave a respond for FLOREAC. FLOREAC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOREAC op de google maps. Adres en contacten FLOREAC
Location of FLOREAC on the google maps. Address and contacts of FLOREAC

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOREAC FLOREAC: Super Claeys | ARTHUR STANDAERT | ANTOINE AERTS | Arthur Andersen Bedrijfsrevisoren/ Reviseurs d'Entreprises | Domar

Other related companies as FLOREAC: Super Claeys | ARTHUR STANDAERT | ANTOINE AERTS | Arthur Andersen Bedrijfsrevisoren/ Reviseurs d'Entreprises | Domar

FLOREAC is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOREAC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01980255126. Het bedrijf FLOREAC bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 111; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plantes and fleurs Gr. Lijst met producten zijn Produits: Fleurs, Plantes..
De hoofdactiviteit van FLOREAC is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOREAC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOREAC, openstaande posities, locatie van FLOREAC op de kaart.

FLOREAC is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLOREAC, company assigned to the tax number BE01980255126. The company FLOREAC is located at the address: STATIONSSTRAAT 111; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plantes and fleurs Gr. List of products are Produits: Fleurs, Plantes..
The main activity of FLOREAC is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOREAC is not available. You also can look at reviews of FLOREAC, open positions, location of FLOREAC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOREAC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOREAC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOREAC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOREAC, employees, financial statistics.