DOMINIC VAN RAVESTYN

Particuliere bedrijvenWatervervoer • DOMINIC VAN RAVESTYN
Private companiesWater Transportation • DOMINIC VAN RAVESTYN

Contactgegevens DOMINIC VAN RAVESTYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMINIC VAN RAVESTYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMINIC VAN RAVESTYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUIDO GEZELLESTRAAT 20; 9470; DENDERLEEUW, België

Telefoon (phone): 53682283 (+32-53682283) 53682283 (+32-53682283)

Fax (fax): +32 (64) 929-67-60 +32 (64) 929-67-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMINIC VAN RAVESTYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMINIC VAN RAVESTYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMINIC VAN RAVESTYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMINIC VAN RAVESTYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMINIC VAN RAVESTYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMINIC VAN RAVESTYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMINIC VAN RAVESTYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMINIC VAN RAVESTYN
Products information DOMINIC VAN RAVESTYN

BTW identificatienummer (tax): BE02090942382
Ondernemingsnummer: 8986785888
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 299,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in DOMINIC VAN RAVESTYN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMINIC VAN RAVESTYN
(Get full report from official database of BE for DOMINIC VAN RAVESTYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMINIC VAN RAVESTYN
Addition kinds of activities for DOMINIC VAN RAVESTYN

504603. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment
32699906. Textielgeleiders, porselein | Textile guides, porcelain
36529902. Magnetische tape (audio): vooraf opgenomen | Magnetic tape (audio): prerecorded
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
80110302. Gezondheids onderhoudsorganisatie | Health maintenance organization

Werken bij DOMINIC VAN RAVESTYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMINIC VAN RAVESTYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMINIC VAN RAVESTYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMINIC VAN RAVESTYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Calculator deeltijds (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

Zoek naar antwoorden van DOMINIC VAN RAVESTYN in sociale netwerken
Look for responds of DOMINIC VAN RAVESTYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMINIC VAN RAVESTYN. Laat een reactie achter voor DOMINIC VAN RAVESTYN. DOMINIC VAN RAVESTYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMINIC VAN RAVESTYN. Leave a respond for DOMINIC VAN RAVESTYN. DOMINIC VAN RAVESTYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMINIC VAN RAVESTYN op de google maps. Adres en contacten DOMINIC VAN RAVESTYN
Location of DOMINIC VAN RAVESTYN on the google maps. Address and contacts of DOMINIC VAN RAVESTYN

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMINIC VAN RAVESTYN DOMINIC VAN RAVESTYN: VERBOVEN | REST. LE PETIT CASTEL | De Bruyn M | Lambert J.C. | Total Quality Consulting

Other related companies as DOMINIC VAN RAVESTYN: VERBOVEN | REST. LE PETIT CASTEL | De Bruyn M | Lambert J.C. | Total Quality Consulting

DOMINIC VAN RAVESTYN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMINIC VAN RAVESTYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02090942382. Het bedrijf DOMINIC VAN RAVESTYN bevindt zich op het adres: GUIDO GEZELLESTRAAT 20; 9470; DENDERLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 299,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in DOMINIC VAN RAVESTYN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMINIC VAN RAVESTYN is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMINIC VAN RAVESTYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMINIC VAN RAVESTYN, openstaande posities, locatie van DOMINIC VAN RAVESTYN op de kaart.

DOMINIC VAN RAVESTYN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMINIC VAN RAVESTYN, company assigned to the tax number BE02090942382. The company DOMINIC VAN RAVESTYN is located at the address: GUIDO GEZELLESTRAAT 20; 9470; DENDERLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 299,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in DOMINIC VAN RAVESTYN were not found.
The main activity of DOMINIC VAN RAVESTYN is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMINIC VAN RAVESTYN is not available. You also can look at reviews of DOMINIC VAN RAVESTYN, open positions, location of DOMINIC VAN RAVESTYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMINIC VAN RAVESTYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMINIC VAN RAVESTYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMINIC VAN RAVESTYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMINIC VAN RAVESTYN, employees, financial statistics.