Sarca NV

Contactgegevens Sarca NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sarca NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sarca NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Duboisstraat 65 2060 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sarca NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sarca NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sarca NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sarca NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sarca NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sarca NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sarca NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sarca NV
Products information Sarca NV

BTW identificatienummer (tax): BE06463500976
Ondernemingsnummer: 1740203857
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Refrigerators for shops and supermarkets; Repair services for refrigeration systems and air-conditioning systems

Product categorie (product category): Plant Service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sarca NV
(Get full report from official database of BE for Sarca NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sarca NV
Addition kinds of activities for Sarca NV

22990304. Garen, metaal-, keramische of papiervezels | Yarn, metallic, ceramic, or paper fibers
26750402. Ei cartons, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Egg cartons, die-cut: made from purchased materials
30699915. Dakbedekking, membraanrubber | Roofing, membrane rubber
38270104. Coddington vergrootinstrumenten | Coddington magnifying instruments
38299925. Polygraph apparaten | Polygraph devices
51910104. insecticiden | Insecticides
73359901. Luchtfotografie, behalve mapmaking | Aerial photography, except mapmaking

Werken bij Sarca NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sarca NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sarca NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sarca NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

  • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

Zoek naar antwoorden van Sarca NV in sociale netwerken
Look for responds of Sarca NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sarca NV. Laat een reactie achter voor Sarca NV. Sarca NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sarca NV. Leave a respond for Sarca NV. Sarca NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sarca NV op de google maps. Adres en contacten Sarca NV
Location of Sarca NV on the google maps. Address and contacts of Sarca NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Sarca NV Sarca NV: Mertens J | GARAGE AMPE | Kaat Tilley | LIBRAIRIE ST.FOI | Instituut Lynn

Other related companies as Sarca NV: Mertens J | GARAGE AMPE | Kaat Tilley | LIBRAIRIE ST.FOI | Instituut Lynn

Sarca NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sarca NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06463500976. Het bedrijf Sarca NV bevindt zich op het adres: Duboisstraat 65 2060 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plant Service. Lijst met producten zijn Refrigerators for shops and supermarkets; Repair services for refrigeration systems and air-conditioning systems.
De hoofdactiviteit van Sarca NV is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sarca NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sarca NV, openstaande posities, locatie van Sarca NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sarca NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sarca NV, company assigned to the tax number BE06463500976. The company Sarca NV is located at the address: Duboisstraat 65 2060 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plant Service. List of products are Refrigerators for shops and supermarkets; Repair services for refrigeration systems and air-conditioning systems.
The main activity of Sarca NV is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sarca NV is not available. You also can look at reviews of Sarca NV, open positions, location of Sarca NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sarca NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sarca NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sarca NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sarca NV, employees, financial statistics.