COPYCENTER BIEMANS BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • COPYCENTER BIEMANS BVBA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • COPYCENTER BIEMANS BVBA

Contactgegevens COPYCENTER BIEMANS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COPYCENTER BIEMANS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COPYCENTER BIEMANS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vreyshorring 70; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 011 54 37 42 (+32-011 54 37 42) 011 54 37 42 (+32-011 54 37 42)

Fax (fax): 011 54 37 42; 011 55 54 39 (+32-011 54 37 42; 011 55 54 39) 011 54 37 42; 011 55 54 39 (+32-011 54 37 42; 011 55 54 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COPYCENTER BIEMANS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COPYCENTER BIEMANS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COPYCENTER BIEMANS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COPYCENTER BIEMANS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COPYCENTER BIEMANS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COPYCENTER BIEMANS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COPYCENTER BIEMANS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COPYCENTER BIEMANS BVBA
Products information COPYCENTER BIEMANS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09261718750
Ondernemingsnummer: 1141448974
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 761,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Copies

Product categorie (product category): Plans - Reproduction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COPYCENTER BIEMANS BVBA
(Get full report from official database of BE for COPYCENTER BIEMANS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COPYCENTER BIEMANS BVBA
Addition kinds of activities for COPYCENTER BIEMANS BVBA

609901. Controleer clearing services | Check clearing services
17510200. Installatie van ramen en deuren en erectie | Window and door installation and erection
26560000. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
27210103. Statistische rapporten (tijdschriften): alleen publiceren | Statistical reports (periodicals): publishing only
37280301. Aircraft arrestatie apparaat systeem | Aircraft arresting device system
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services
82499905. Restaurant operatie school | Restaurant operation school

Werken bij COPYCENTER BIEMANS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COPYCENTER BIEMANS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COPYCENTER BIEMANS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COPYCENTER BIEMANS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator industriebouw (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator wordt u ingeschakeld in het team van de verkoop en staat u in voor de kostprijsberekening van de projecten. Je volgt deze calculaties op en werkt heel nauw samen met de verkopers.

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: US CONNECT

    Type: Vaste Job

    Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van COPYCENTER BIEMANS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of COPYCENTER BIEMANS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COPYCENTER BIEMANS BVBA. Laat een reactie achter voor COPYCENTER BIEMANS BVBA. COPYCENTER BIEMANS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COPYCENTER BIEMANS BVBA. Leave a respond for COPYCENTER BIEMANS BVBA. COPYCENTER BIEMANS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COPYCENTER BIEMANS BVBA op de google maps. Adres en contacten COPYCENTER BIEMANS BVBA
Location of COPYCENTER BIEMANS BVBA on the google maps. Address and contacts of COPYCENTER BIEMANS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COPYCENTER BIEMANS BVBA COPYCENTER BIEMANS BVBA: BAKKERIJ PASCAL | TROUBADOUR TRAVEL SELECTAIR | Service Engineering SA | YOLANDE DEBBAUT | T.T.A.

Other related companies as COPYCENTER BIEMANS BVBA: BAKKERIJ PASCAL | TROUBADOUR TRAVEL SELECTAIR | Service Engineering SA | YOLANDE DEBBAUT | T.T.A.

COPYCENTER BIEMANS BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COPYCENTER BIEMANS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09261718750. Het bedrijf COPYCENTER BIEMANS BVBA bevindt zich op het adres: Vreyshorring 70; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 761,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plans - Reproduction. Lijst met producten zijn Copies.
De hoofdactiviteit van COPYCENTER BIEMANS BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COPYCENTER BIEMANS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COPYCENTER BIEMANS BVBA, openstaande posities, locatie van COPYCENTER BIEMANS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COPYCENTER BIEMANS BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is COPYCENTER BIEMANS BVBA, company assigned to the tax number BE09261718750. The company COPYCENTER BIEMANS BVBA is located at the address: Vreyshorring 70; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 761,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plans - Reproduction. List of products are Copies.
The main activity of COPYCENTER BIEMANS BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COPYCENTER BIEMANS BVBA is not available. You also can look at reviews of COPYCENTER BIEMANS BVBA, open positions, location of COPYCENTER BIEMANS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COPYCENTER BIEMANS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COPYCENTER BIEMANS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COPYCENTER BIEMANS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COPYCENTER BIEMANS BVBA, employees, financial statistics.