DUPONT R.

Contactgegevens DUPONT R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUPONT R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUPONT R.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 40; 3053; OUD-HEVERLEE, België

Telefoon (phone): 16401316 (+32-16401316) 16401316 (+32-16401316)

Fax (fax): +32 (86) 203-71-23 +32 (86) 203-71-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUPONT R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUPONT R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUPONT R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUPONT R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUPONT R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUPONT R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUPONT R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUPONT R.
Products information DUPONT R.

BTW identificatienummer (tax): BE07372619628
Ondernemingsnummer: 3139312744
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DUPONT R. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUPONT R.
(Get full report from official database of BE for DUPONT R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUPONT R.
Addition kinds of activities for DUPONT R.

01610402. Bok Choy boerderij | Bok choy farm
14590103. Brandmijnwinning | Fire clay mining
22810105. Brei garen, gesponnen | Knitting yarn, spun
36919903. Loodzuur batterijen (batterijen) | Lead acid batteries (storage batteries)
38210121. Pipetten, hemocytometer | Pipettes, hemocytometer
51399903. Schoen accessoires | Shoe accessories
63119901. Beoordeling levensverzekeringsagenten | Assessment life insurance agents

Werken bij DUPONT R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUPONT R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUPONT R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUPONT R.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: FOREM

    Type: Zelfstandige activiteit

    SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

  • Business & ICT Consulting - Analyst with Technical Background (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst with technical background.      Mission As analyst you will be working on the further evolution of supply chain related applications as well as propagating the solution within the group Knowledge of supply chain and the production steps within the steelmaking process are added values You are able to capture new needs / functionality through documentation, legacy applications and/or interaction with the client / business To capture all this in a detailed document, analyze it and be able to translate this into user-stories You are the contact for business and able to supply new IT solutions supporting and/or optimizing the business processes You have a general knowledge of a wide range of technologies and methodologies. In a first phase this will be concentrated around : C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio, ... You can inspire developers and make the team work optimally Over time you will be able to lead projects and decide on the correct priorities You know the principles of the Agile / Scrum methodology It is possible you will be a member of a "guard-duty" team   Profile You are an analyst with a pragmatic approach You see yourself functioning in an industrial environment You are up-to-date concerning the new trends in software development and are eager to continuously widen your competences You are receptive for new knowledge and ideas, even outside your knowledge-domain You are able to think creatively and out-of-the box while providing solutions You are stress resistent You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams Experience: Intermediate Languages: Dutch and your English is at a professional level (proficiency in reading, writing and speaking) Requested technical skills: C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio... Desired: You know the principles of the Agile / Scrum methodology   Start mission, duration November 2018, long mission  Location Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van DUPONT R. in sociale netwerken
Look for responds of DUPONT R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUPONT R.. Laat een reactie achter voor DUPONT R.. DUPONT R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUPONT R.. Leave a respond for DUPONT R.. DUPONT R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUPONT R. op de google maps. Adres en contacten DUPONT R.
Location of DUPONT R. on the google maps. Address and contacts of DUPONT R.

Andere gerelateerde bedrijven als come DUPONT R. DUPONT R.: MERCATOR BANK | BLOEMENHAL | Prontoshop | Billiet Johan | Beke M

Other related companies as DUPONT R.: MERCATOR BANK | BLOEMENHAL | Prontoshop | Billiet Johan | Beke M

DUPONT R. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUPONT R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07372619628. Het bedrijf DUPONT R. bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 40; 3053; OUD-HEVERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 894,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in DUPONT R. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUPONT R. is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUPONT R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUPONT R., openstaande posities, locatie van DUPONT R. op de kaart.

DUPONT R. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUPONT R., company assigned to the tax number BE07372619628. The company DUPONT R. is located at the address: KERKSTRAAT 40; 3053; OUD-HEVERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 894,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Vloer- and muurbekleding. Products created in DUPONT R. were not found.
The main activity of DUPONT R. is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DUPONT R. is not available. You also can look at reviews of DUPONT R., open positions, location of DUPONT R. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUPONT R., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUPONT R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUPONT R., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUPONT R., employees, financial statistics.