PATRICK LEGRAIN

Contactgegevens PATRICK LEGRAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK LEGRAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK LEGRAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEUKENSTRAAT 102; 1630; LINKEBEEK, België

Telefoon (phone): 23312250 (+32-23312250) 23312250 (+32-23312250)

Fax (fax): +32 (87) 154-33-97 +32 (87) 154-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK LEGRAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK LEGRAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK LEGRAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK LEGRAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK LEGRAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK LEGRAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK LEGRAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK LEGRAIN
Products information PATRICK LEGRAIN

BTW identificatienummer (tax): BE08388580322
Ondernemingsnummer: 7946655273
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in PATRICK LEGRAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK LEGRAIN
(Get full report from official database of BE for PATRICK LEGRAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK LEGRAIN
Addition kinds of activities for PATRICK LEGRAIN

8062. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
244901. Voedselcontainers, houten draadbinding | Food containers, wood wirebound
367102. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
509200. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
10990501. Rutiele mijnbouw | Rutile mining
22539905. Wristlets, breien | Wristlets, knit
28699917. Ethyleenoxide | Ethylene oxide
48320101. Grote band | Big band
54110105. Supermarkten, 66.000 - 99.000 vierkante meter | Supermarkets, 66,000 - 99,000 square feet

Werken bij PATRICK LEGRAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK LEGRAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK LEGRAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK LEGRAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • Material planning & Procurement Kits Analyst (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner m/v sta je in voor volgende verantwoordelijkheden op de parts afdeling binnnen het bedrijf. Als planner draag je de verantwoordelijkheid van alle toegewezen wisselstukken. Je houdt rekening met alle afspraken die gemaakt zijn met de leveranciers en dealers. Je bekijkt de parameters zodat je weet welke stukken besteld moeten worden en je bestelt ze. Je trekt dagelijks lijsten van de wisselstukken. Je vult de inventariscijfers aan door de voorraadbeheer toe te voegen in een rapportage Je evalueert de voorraadbeschikbaarheid om overstock te vermijden Je coördineert met de andere afdelingen, lokaal, Europese en in de operationele omgeving - .....

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

Zoek naar antwoorden van PATRICK LEGRAIN in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK LEGRAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK LEGRAIN. Laat een reactie achter voor PATRICK LEGRAIN. PATRICK LEGRAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK LEGRAIN. Leave a respond for PATRICK LEGRAIN. PATRICK LEGRAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK LEGRAIN op de google maps. Adres en contacten PATRICK LEGRAIN
Location of PATRICK LEGRAIN on the google maps. Address and contacts of PATRICK LEGRAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK LEGRAIN PATRICK LEGRAIN: TOP RUNNING | REIZEN FLAMINGO | CYCLO CLUB JEMEPPE | D茅clic | A.V.D.

Other related companies as PATRICK LEGRAIN: TOP RUNNING | REIZEN FLAMINGO | CYCLO CLUB JEMEPPE | D茅clic | A.V.D.

PATRICK LEGRAIN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK LEGRAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388580322. Het bedrijf PATRICK LEGRAIN bevindt zich op het adres: BEUKENSTRAAT 102; 1630; LINKEBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Woningbouw. Producten gemaakt in PATRICK LEGRAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK LEGRAIN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK LEGRAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK LEGRAIN, openstaande posities, locatie van PATRICK LEGRAIN op de kaart.

PATRICK LEGRAIN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK LEGRAIN, company assigned to the tax number BE08388580322. The company PATRICK LEGRAIN is located at the address: BEUKENSTRAAT 102; 1630; LINKEBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Woningbouw. Products created in PATRICK LEGRAIN were not found.
The main activity of PATRICK LEGRAIN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK LEGRAIN is not available. You also can look at reviews of PATRICK LEGRAIN, open positions, location of PATRICK LEGRAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK LEGRAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK LEGRAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK LEGRAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK LEGRAIN, employees, financial statistics.