ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN

Contactgegevens ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUGGEVELDLAAN 631; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33267903 (+32-33267903) 33267903 (+32-33267903)

Fax (fax): +32 (87) 791-27-59 +32 (87) 791-27-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN
Products information ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE02393615722
Ondernemingsnummer: 5384918212
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 269,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN
Addition kinds of activities for ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN

371400. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
20150706. Konijn, geslacht en gekleed | Rabbit, slaughtered and dressed
50120307. Aanhangwagens voor personenauto's | Trailers for passenger vehicles
50490000. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
50840406. Rebuilding en verkoop van olie veld gereedschap gewrichten | Rebuilding and sale of oil field tool joints
63310000. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance

Werken bij ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN. Laat een reactie achter voor ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN. ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN. Leave a respond for ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN. ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN
Location of ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN: CENTRE DE BEAUTE CLARINS SPRL | BRUKOR | RENARD GARAGE | CAMPING LES ARPENTS VERT | PATISSERIE GOOSSENS

Other related companies as ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN: CENTRE DE BEAUTE CLARINS SPRL | BRUKOR | RENARD GARAGE | CAMPING LES ARPENTS VERT | PATISSERIE GOOSSENS

ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02393615722. Het bedrijf ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN bevindt zich op het adres: RUGGEVELDLAAN 631; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 269,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN, openstaande posities, locatie van ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN op de kaart.

ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN, company assigned to the tax number BE02393615722. The company ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN is located at the address: RUGGEVELDLAAN 631; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 269,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Vloer- and muurbekleding. Products created in ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN were not found.
The main activity of ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN, open positions, location of ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE SCHILDER- & INTERIEURWERKEN, employees, financial statistics.