A V E VAN HAMME FRERES

Contactgegevens A V E VAN HAMME FRERES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A V E VAN HAMME FRERES: address, phone, fax, email, website, opening hours

A V E VAN HAMME FRERES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU GRIS MOULIN 25; 1310; LA HULPE, België

Telefoon (phone): 26538140 (+32-26538140) 26538140 (+32-26538140)

Fax (fax): +32 (19) 506-68-36 +32 (19) 506-68-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A V E VAN HAMME FRERES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A V E VAN HAMME FRERES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A V E VAN HAMME FRERES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A V E VAN HAMME FRERES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A V E VAN HAMME FRERES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A V E VAN HAMME FRERES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A V E VAN HAMME FRERES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A V E VAN HAMME FRERES
Products information A V E VAN HAMME FRERES

BTW identificatienummer (tax): BE01256256103
Ondernemingsnummer: 1956909179
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in A V E VAN HAMME FRERES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A V E VAN HAMME FRERES
(Get full report from official database of BE for A V E VAN HAMME FRERES)

Aanvulling soorten activiteiten voor A V E VAN HAMME FRERES
Addition kinds of activities for A V E VAN HAMME FRERES

20510106. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Rolls, bread type: fresh or frozen
20769901. Castor olie en pomace | Castor oil and pomace
23950102. Quilting: voor de handel | Quilting: for the trade
28990501. Dextrine maten | Dextrine sizes
34259900. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
38230502. Chromatografen, industrieel proces type | Chromatographs, industrial process type
39539900. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec

Werken bij A V E VAN HAMME FRERES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A V E VAN HAMME FRERES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A V E VAN HAMME FRERES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A V E VAN HAMME FRERES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers/kwaliteitscontroleurs - Alcon (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon (gelegen in Puurs) kijken wij regelmatig uit naar extra productiemedewerkers voor de verpakking en de kwaliteitscontrole van de oogproducten. Momenteel zoeken wij extra medewerkers voor de kwaliteitscontrole van de oogdruppels. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde productiezone.

  • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • Poetshulp regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

  • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van A V E VAN HAMME FRERES in sociale netwerken
Look for responds of A V E VAN HAMME FRERES in social networks

Lees alle opmerkingen voor A V E VAN HAMME FRERES. Laat een reactie achter voor A V E VAN HAMME FRERES. A V E VAN HAMME FRERES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A V E VAN HAMME FRERES. Leave a respond for A V E VAN HAMME FRERES. A V E VAN HAMME FRERES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A V E VAN HAMME FRERES op de google maps. Adres en contacten A V E VAN HAMME FRERES
Location of A V E VAN HAMME FRERES on the google maps. Address and contacts of A V E VAN HAMME FRERES

Andere gerelateerde bedrijven als come A V E VAN HAMME FRERES A V E VAN HAMME FRERES: FLLIMIT GROUP NV | FIAT-FIACAR | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | M?DIA DUMP COMMUNICATION | I.P.S.

Other related companies as A V E VAN HAMME FRERES: FLLIMIT GROUP NV | FIAT-FIACAR | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | M?DIA DUMP COMMUNICATION | I.P.S.

A V E VAN HAMME FRERES is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A V E VAN HAMME FRERES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01256256103. Het bedrijf A V E VAN HAMME FRERES bevindt zich op het adres: AVENUE DU GRIS MOULIN 25; 1310; LA HULPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in A V E VAN HAMME FRERES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A V E VAN HAMME FRERES is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A V E VAN HAMME FRERES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A V E VAN HAMME FRERES, openstaande posities, locatie van A V E VAN HAMME FRERES op de kaart.

A V E VAN HAMME FRERES is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is A V E VAN HAMME FRERES, company assigned to the tax number BE01256256103. The company A V E VAN HAMME FRERES is located at the address: AVENUE DU GRIS MOULIN 25; 1310; LA HULPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Vloer- and muurbekleding. Products created in A V E VAN HAMME FRERES were not found.
The main activity of A V E VAN HAMME FRERES is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A V E VAN HAMME FRERES is not available. You also can look at reviews of A V E VAN HAMME FRERES, open positions, location of A V E VAN HAMME FRERES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A V E VAN HAMME FRERES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A V E VAN HAMME FRERES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A V E VAN HAMME FRERES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A V E VAN HAMME FRERES, employees, financial statistics.