WENSELEERS

Contactgegevens WENSELEERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WENSELEERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WENSELEERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSTRAAT 210; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38275829 (+32-38275829) 38275829 (+32-38275829)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WENSELEERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WENSELEERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WENSELEERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WENSELEERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WENSELEERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WENSELEERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WENSELEERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WENSELEERS
Products information WENSELEERS

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in WENSELEERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WENSELEERS
(Get full report from official database of BE for WENSELEERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WENSELEERS
Addition kinds of activities for WENSELEERS

349904. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
448999. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
02729902. Ezelboerderij | Donkey farm
24930401. Isolatieplaat, hardgedrukt | Insulating board, hard pressed
25149900. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
38510107. Magnifiers (lezers en simpele magnifiers) | Magnifiers (readers and simple magnifiers)
50851002. Zegels, industrieel | Seals, industrial

Werken bij WENSELEERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WENSELEERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WENSELEERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WENSELEERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Polyvalent metaalarbeider dagwerk (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschrijft men jou als een Handige Harry? Interesse in de metaalsector? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor onze klant in regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een polyvalent metaalarbeider. Je gaat aan de slag als ateliermedewerker en doet het voorbereidend werk voor de monteurs die op baan gaan. Wat zijn je taken? manuele bewerking van metaal plooien, samenkloppen, branden van metaalelementen helpen met metaalproductie machines bedienen ontbramen frezen, tappen, boren montagewerkWat zijn jouw werkuren? Je werkt maandag-vrijdag 7u30-16u15.

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van WENSELEERS in sociale netwerken
Look for responds of WENSELEERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WENSELEERS. Laat een reactie achter voor WENSELEERS. WENSELEERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WENSELEERS. Leave a respond for WENSELEERS. WENSELEERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WENSELEERS op de google maps. Adres en contacten WENSELEERS
Location of WENSELEERS on the google maps. Address and contacts of WENSELEERS

Andere gerelateerde bedrijven als come WENSELEERS WENSELEERS: FLMEUBELPLEIN DE OLIFANT BVBA | FLHAMANN INTERNATIONAL NV | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | Vanseveren K | PATRICK DE ROEVE

Other related companies as WENSELEERS: FLMEUBELPLEIN DE OLIFANT BVBA | FLHAMANN INTERNATIONAL NV | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | Vanseveren K | PATRICK DE ROEVE

WENSELEERS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WENSELEERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf WENSELEERS bevindt zich op het adres: KAPELSTRAAT 210; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in WENSELEERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WENSELEERS is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WENSELEERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WENSELEERS, openstaande posities, locatie van WENSELEERS op de kaart.

WENSELEERS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is WENSELEERS, company assigned to the tax number BE02337585449. The company WENSELEERS is located at the address: KAPELSTRAAT 210; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding. Products created in WENSELEERS were not found.
The main activity of WENSELEERS is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WENSELEERS is not available. You also can look at reviews of WENSELEERS, open positions, location of WENSELEERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WENSELEERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WENSELEERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WENSELEERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WENSELEERS, employees, financial statistics.