DELAERE HILDE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DELAERE HILDE
Private companiesReal Estate • DELAERE HILDE

Contactgegevens DELAERE HILDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELAERE HILDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELAERE HILDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENBOKLAAN 26; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 36362721 (+32-36362721) 36362721 (+32-36362721)

Fax (fax): +32 (87) 624-86-10 +32 (87) 624-86-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELAERE HILDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELAERE HILDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELAERE HILDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELAERE HILDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELAERE HILDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELAERE HILDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELAERE HILDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELAERE HILDE
Products information DELAERE HILDE

BTW identificatienummer (tax): BE07097412109
Ondernemingsnummer: 5858978271
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DELAERE HILDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELAERE HILDE
(Get full report from official database of BE for DELAERE HILDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELAERE HILDE
Addition kinds of activities for DELAERE HILDE

799705. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
20910333. Zalm, gerookt | Salmon, smoked
22990703. Tops, kunstmatige vezel | Tops, manmade fiber
36430105. Sokken, elektrisch | Sockets, electric
36489906. Reflectors, voor verlichtingsapparatuur: metaal | Reflectors, for lighting equipment: metal
38449907. Kernbestralingsapparatuur | Nuclear irradiation equipment
87420504. Nieuw bedrijf opstart consultant | New business start-up consultant

Werken bij DELAERE HILDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELAERE HILDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELAERE HILDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELAERE HILDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • Meewerkend voorman (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Takenpakket: - Je werkt zelf mee in de productie - Je houdt productiedossiers bij - Je stuurt de mensen in de productie aan

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Operator glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met dienstencheques m / v (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques poets je bij particulieren thuis. Je voert volgende taken uit op vraag van de klant: * Schoonmaken van de woning * Wassen en strijken van huishoudlinnen

  • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van DELAERE HILDE in sociale netwerken
Look for responds of DELAERE HILDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELAERE HILDE. Laat een reactie achter voor DELAERE HILDE. DELAERE HILDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELAERE HILDE. Leave a respond for DELAERE HILDE. DELAERE HILDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELAERE HILDE op de google maps. Adres en contacten DELAERE HILDE
Location of DELAERE HILDE on the google maps. Address and contacts of DELAERE HILDE

Andere gerelateerde bedrijven als come DELAERE HILDE DELAERE HILDE: Masson & Fils S.P.R.L. | J REEKMANS - VINK | Bergez Textiles NV | RUCKERS | BELFORT INTERNATIONAL NV

Other related companies as DELAERE HILDE: Masson & Fils S.P.R.L. | J REEKMANS - VINK | Bergez Textiles NV | RUCKERS | BELFORT INTERNATIONAL NV

DELAERE HILDE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELAERE HILDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07097412109. Het bedrijf DELAERE HILDE bevindt zich op het adres: STEENBOKLAAN 26; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in DELAERE HILDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELAERE HILDE is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELAERE HILDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELAERE HILDE, openstaande posities, locatie van DELAERE HILDE op de kaart.

DELAERE HILDE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELAERE HILDE, company assigned to the tax number BE07097412109. The company DELAERE HILDE is located at the address: STEENBOKLAAN 26; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in DELAERE HILDE were not found.
The main activity of DELAERE HILDE is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DELAERE HILDE is not available. You also can look at reviews of DELAERE HILDE, open positions, location of DELAERE HILDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELAERE HILDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELAERE HILDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELAERE HILDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELAERE HILDE, employees, financial statistics.