HUIS KARVEEL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • HUIS KARVEEL
Private companiesReal Estate • HUIS KARVEEL

Contactgegevens HUIS KARVEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS KARVEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS KARVEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 57; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32368991 32368991

Fax (fax): +32 (63) 664-68-43 +32 (63) 664-68-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS KARVEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS KARVEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS KARVEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS KARVEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS KARVEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS KARVEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS KARVEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS KARVEEL
Products information HUIS KARVEEL

BTW identificatienummer (tax): BE02599609375
Ondernemingsnummer: 7768402099
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in HUIS KARVEEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS KARVEEL
(Get full report from official database of BE for HUIS KARVEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS KARVEEL
Addition kinds of activities for HUIS KARVEEL

072102. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
242199. Zaagmolens en schavingsfabrieken, algemeen, nec | Sawmills and planing mills, general, nec
32310500. Laboratoriumglaswerk | Laboratory glassware
32970200. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
35539909. Planken, houtbewerkingsmachines | Planers, woodworking machines
37430102. Dineren auto's en uitrusting | Dining cars and equipment

Werken bij HUIS KARVEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS KARVEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS KARVEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS KARVEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van HUIS KARVEEL in sociale netwerken
Look for responds of HUIS KARVEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS KARVEEL. Laat een reactie achter voor HUIS KARVEEL. HUIS KARVEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS KARVEEL. Leave a respond for HUIS KARVEEL. HUIS KARVEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS KARVEEL op de google maps. Adres en contacten HUIS KARVEEL
Location of HUIS KARVEEL on the google maps. Address and contacts of HUIS KARVEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS KARVEEL HUIS KARVEEL: DE SCHEEPVAART NV | AUX D?LICES DE BASTOGNE | Argilières-Hins | Humblet Bénédicte | Van den Berge

Other related companies as HUIS KARVEEL: DE SCHEEPVAART NV | AUX D?LICES DE BASTOGNE | Argilières-Hins | Humblet Bénédicte | Van den Berge

HUIS KARVEEL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS KARVEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02599609375. Het bedrijf HUIS KARVEEL bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 57; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in HUIS KARVEEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS KARVEEL is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS KARVEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS KARVEEL, openstaande posities, locatie van HUIS KARVEEL op de kaart.

HUIS KARVEEL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS KARVEEL, company assigned to the tax number BE02599609375. The company HUIS KARVEEL is located at the address: KERKSTRAAT 57; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in HUIS KARVEEL were not found.
The main activity of HUIS KARVEEL is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS KARVEEL is not available. You also can look at reviews of HUIS KARVEEL, open positions, location of HUIS KARVEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS KARVEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS KARVEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS KARVEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS KARVEEL, employees, financial statistics.