FRANS CORNELIS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FRANS CORNELIS
Private companiesHealth Services • FRANS CORNELIS

Contactgegevens FRANS CORNELIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS CORNELIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS CORNELIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESPELAARSEBAAN 31; 3190; BOORTMEERBEEK, België

Telefoon (phone): 15511891 (+32-15511891) 15511891 (+32-15511891)

Fax (fax): +32 (59) 534-75-83 +32 (59) 534-75-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS CORNELIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS CORNELIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS CORNELIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS CORNELIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS CORNELIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS CORNELIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS CORNELIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS CORNELIS
Products information FRANS CORNELIS

BTW identificatienummer (tax): BE04997650146
Ondernemingsnummer: 3103332519
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FRANS CORNELIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS CORNELIS
(Get full report from official database of BE for FRANS CORNELIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS CORNELIS
Addition kinds of activities for FRANS CORNELIS

8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
221103. Handdoeken, vaatdoeken en wasdoeken: katoen | Towels, dishcloths and washcloths: cotton
02410000. Zuivelboerderijen | Dairy farms
20649907. Fudge (snoep) | Fudge (candy)
22210603. Slipcover stoffen, synthetische vezel en zijde | Slip cover fabrics, manmade fiber and silk
24490202. Vaten, hout: gecoördineerd | Casks, wood: coopered
28191011. Fosfaten, behalve meststoffen: ontlucht en ammoniair | Phosphates, except fertilizers: defluorinated and ammoniated
80110517. Plastisch chirurg | Plastic surgeon

Werken bij FRANS CORNELIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS CORNELIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS CORNELIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS CORNELIS. Looking for open vacancies in other companies

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Handlanger magazijn (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • Thuisverpleegkundige Bassevelde - Kaprijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor deze opdracht kom je terecht in een bloeiende thuiszorgorganisatie en zal je de patiënten op jouw ronde van A tot Z verzorgen. Een correcte overdracht naar collega's is zeer belangrijk in deze setting. Je zal zeer snel een vertrouwensband opbouwen met jouw patiënten, omdat je je binnen hun privé-omgeving begeeft.

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van FRANS CORNELIS in sociale netwerken
Look for responds of FRANS CORNELIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS CORNELIS. Laat een reactie achter voor FRANS CORNELIS. FRANS CORNELIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS CORNELIS. Leave a respond for FRANS CORNELIS. FRANS CORNELIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS CORNELIS op de google maps. Adres en contacten FRANS CORNELIS
Location of FRANS CORNELIS on the google maps. Address and contacts of FRANS CORNELIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS CORNELIS FRANS CORNELIS: VAN DEN WIJNGAERT | LES DELICES DE L'ORNE | Cornelis S | Wit Huis ('t) BVBA | Terminus

Other related companies as FRANS CORNELIS: VAN DEN WIJNGAERT | LES DELICES DE L'ORNE | Cornelis S | Wit Huis ('t) BVBA | Terminus

FRANS CORNELIS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS CORNELIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04997650146. Het bedrijf FRANS CORNELIS bevindt zich op het adres: WESPELAARSEBAAN 31; 3190; BOORTMEERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in FRANS CORNELIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANS CORNELIS is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS CORNELIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS CORNELIS, openstaande posities, locatie van FRANS CORNELIS op de kaart.

FRANS CORNELIS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS CORNELIS, company assigned to the tax number BE04997650146. The company FRANS CORNELIS is located at the address: WESPELAARSEBAAN 31; 3190; BOORTMEERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in FRANS CORNELIS were not found.
The main activity of FRANS CORNELIS is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS CORNELIS is not available. You also can look at reviews of FRANS CORNELIS, open positions, location of FRANS CORNELIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS CORNELIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS CORNELIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS CORNELIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS CORNELIS, employees, financial statistics.