ANYO INTERIEUR

Contactgegevens ANYO INTERIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANYO INTERIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANYO INTERIEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE BAAN 49; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37441442 (+32-37441442) 37441442 (+32-37441442)

Fax (fax): +32 (61) 619-92-40 +32 (61) 619-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANYO INTERIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANYO INTERIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANYO INTERIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANYO INTERIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANYO INTERIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANYO INTERIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANYO INTERIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANYO INTERIEUR
Products information ANYO INTERIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE09213378906
Ondernemingsnummer: 4134124755
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ANYO INTERIEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANYO INTERIEUR
(Get full report from official database of BE for ANYO INTERIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANYO INTERIEUR
Addition kinds of activities for ANYO INTERIEUR

289902. zuren | Acids
609900. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking
07419902. Dierenarts, vee | Veterinarian, livestock
21419901. Tabaksreductie | Tobacco redrying
36210109. Fase of roterende omzetters (elektrische apparatuur) | Phase or rotary converters (electrical equipment)
51999919. Planten voedsel | Plant food
62820000. Beleggingsadvies | Investment advice

Werken bij ANYO INTERIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANYO INTERIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANYO INTERIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANYO INTERIEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

Zoek naar antwoorden van ANYO INTERIEUR in sociale netwerken
Look for responds of ANYO INTERIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANYO INTERIEUR. Laat een reactie achter voor ANYO INTERIEUR. ANYO INTERIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANYO INTERIEUR. Leave a respond for ANYO INTERIEUR. ANYO INTERIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANYO INTERIEUR op de google maps. Adres en contacten ANYO INTERIEUR
Location of ANYO INTERIEUR on the google maps. Address and contacts of ANYO INTERIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come ANYO INTERIEUR ANYO INTERIEUR: Terrasi Pino | RSDC | CARROSSERIE VICONE | JEAN SEMETIER | MINA GOLDFAYS

Other related companies as ANYO INTERIEUR: Terrasi Pino | RSDC | CARROSSERIE VICONE | JEAN SEMETIER | MINA GOLDFAYS

ANYO INTERIEUR is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANYO INTERIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213378906. Het bedrijf ANYO INTERIEUR bevindt zich op het adres: NIEUWE BAAN 49; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in ANYO INTERIEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANYO INTERIEUR is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANYO INTERIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANYO INTERIEUR, openstaande posities, locatie van ANYO INTERIEUR op de kaart.

ANYO INTERIEUR is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANYO INTERIEUR, company assigned to the tax number BE09213378906. The company ANYO INTERIEUR is located at the address: NIEUWE BAAN 49; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in ANYO INTERIEUR were not found.
The main activity of ANYO INTERIEUR is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANYO INTERIEUR is not available. You also can look at reviews of ANYO INTERIEUR, open positions, location of ANYO INTERIEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANYO INTERIEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANYO INTERIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANYO INTERIEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANYO INTERIEUR, employees, financial statistics.