YVAN DE LOOR

Contactgegevens YVAN DE LOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVAN DE LOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVAN DE LOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTSTRAAT 42; 8470; GISTEL, België

Telefoon (phone): 59274187 (+32-59274187) 59274187 (+32-59274187)

Fax (fax): +32 (59) 952-84-40 +32 (59) 952-84-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVAN DE LOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVAN DE LOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVAN DE LOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVAN DE LOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVAN DE LOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVAN DE LOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVAN DE LOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVAN DE LOOR
Products information YVAN DE LOOR

BTW identificatienummer (tax): BE02073913574
Ondernemingsnummer: 8813751220
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in YVAN DE LOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVAN DE LOOR
(Get full report from official database of BE for YVAN DE LOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVAN DE LOOR
Addition kinds of activities for YVAN DE LOOR

172101. Residentieel schilderij | Residential painting
357299. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
24991602. Omheining, hout | Fencing, wood
32310300. Reflecterend glas | Reflecting glass
32510208. Partitie tegel, klei | Partition tile, clay
38250221. Radar testinstrumenten, elektrisch | Radar testing instruments, electric
79991125. Massage instructie | Massage instruction

Werken bij YVAN DE LOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVAN DE LOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVAN DE LOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVAN DE LOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Zelfstandige electromechanieker gezocht !! (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Zelfstandige activiteit

    B&A is een outsourcingbedrijf die technische ondersteuning biedt aan bedrijven . Momenteel kijken we uit naar een Electromechanieker op zelfstandige basis . Heb je er altijd van gedroomd om zelfstandig op te starten maar toch werkzekerheid te hebben? Kom gerust eens luitsteren bij ons .

  • kassier - winkelbediende (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: SPAR

    Type: Flexijob

    u staat in voor de ontvangst en afhandeling van klanten aan de kassa. naast kassawerk, vul je ook de winkel aan en hou je de kassa omgeving proper. de afdeling groeten en fruit ziet er altijd fris uit onder uw supervisie

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van YVAN DE LOOR in sociale netwerken
Look for responds of YVAN DE LOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVAN DE LOOR. Laat een reactie achter voor YVAN DE LOOR. YVAN DE LOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVAN DE LOOR. Leave a respond for YVAN DE LOOR. YVAN DE LOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVAN DE LOOR op de google maps. Adres en contacten YVAN DE LOOR
Location of YVAN DE LOOR on the google maps. Address and contacts of YVAN DE LOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come YVAN DE LOOR YVAN DE LOOR: GARAGE ESPERANZA | ROLAND DUPUIS | Etablissements Cremer S.A. | Cesen | HUIS DECOCK N. & V.

Other related companies as YVAN DE LOOR: GARAGE ESPERANZA | ROLAND DUPUIS | Etablissements Cremer S.A. | Cesen | HUIS DECOCK N. & V.

YVAN DE LOOR is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVAN DE LOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073913574. Het bedrijf YVAN DE LOOR bevindt zich op het adres: VAARTSTRAAT 42; 8470; GISTEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in YVAN DE LOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVAN DE LOOR is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVAN DE LOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVAN DE LOOR, openstaande posities, locatie van YVAN DE LOOR op de kaart.

YVAN DE LOOR is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVAN DE LOOR, company assigned to the tax number BE02073913574. The company YVAN DE LOOR is located at the address: VAARTSTRAAT 42; 8470; GISTEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in YVAN DE LOOR were not found.
The main activity of YVAN DE LOOR is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of YVAN DE LOOR is not available. You also can look at reviews of YVAN DE LOOR, open positions, location of YVAN DE LOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVAN DE LOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVAN DE LOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVAN DE LOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVAN DE LOOR, employees, financial statistics.